Login to your account

Username *
Password *

„Logitech Rally Bar Huddle“ kamera – nauja vaizdo konferencijų kokybė mažose vietose

By Logitech Rugpjūtis 31, 2023 171

„Logitech“ pristatė „Rally Bar Huddle“ – pažangią daugiafunkcinę vaizdo įrangą, skirtą nedideliems įmonių posėdžių kambariams. Šis gaminys išsiskiria patogia vartotojo sąsaja, paprastu įdiegimu ir sklandžia integracija su „Logitech Tap IP“ jutiklinio ekrano valdikliu, naudojamu vaizdo susitikimams valdyti.

Ši integracija galima per „CollabOS“ sistemą. „Rally Bar Huddle“ yra naujausia „Logitech“ konferencijų kamerų serijos naujovė, kurią jau galima įsigyti.

Populiarėjanti hibridinio darbo tendencija

Įmonėms pertvarkant savo biurų erdves, kad mišriai dirbantiesiems būtų sukurta daugiau bendradarbiavimo erdvių, vis labiau populiarėja susibūrimo kambariai. „Futuresource“ atlikto tyrimo duomenimis, net 68%* įmonių planuoja investuoti į garso ir vaizdo technologijas, skirtas mažoms susitikimų erdvėms.

„Nedideli pasitarimų kambariai įrengiami taip sparčiai, kad įmonėms sunku juos aprūpinti tinkama vaizdo įranga“, – sako „Logitech“ verslo klientų skyriaus vadovas Scott Wharton. „Sukūrėme „Rally Bar Huddle“ nuo nulio, kad užtikrintume optimalų dirbtiniu intelektu pagrįstą veikimą ir kartu išlaikytume prieinamą kainą, prieinamą kiekvienam mažam kambariui.“

Mažų konferencijų salių pritaikymas

„Rally Bar Huddle“ kamera skirta patalpoms, kuriose dalyvauja iki šešių dalyvių, ir užtikrina, kad kiekvienas asmuo būtų aiškiai matomas ir girdimas. Įranga pasižymi išmaniuoju dirbtiniu intelektu pagrįstu vaizdo apdorojimu ir įspūdinga 4K vaizdo kokybe, užtikrinančia išskirtinį vaizdą. Atnaujinta garso sistema su šešiais mikrofonais ir triukšmo mažinimo funkcija užtikrina natūralią susitikimų patirtį tiek salėje esantiems, tiek nuotoliniu būdu dalyvaujantiesiems.

Nuolatinis tobulinimas atnaujinant programinę įrangą

„Rally Bar Huddle“ nuolat tobulinama reguliariai atnaujinant programinę įrangą. Naudodamos pažangią „RightSight 2“ technologiją, komandos gali naudotis šiuolaikinėmis dirbtinio intelekto funkcijomis, pvz.:

✶ Speaker View [Kalbėtojo vaizdas] – aptinka ir išskiria aktyvųjį kalbėtoją, kartu rodydamas visą kambarį,
✶ Grid View [Tinklelio vaizdas] – atpažįsta dalyvių veidus ir priartina vaizdą, kad visi būtų matomi ekrane,
✶ Integracija su „Zoom Rooms Smart Gallery“, „Microsoft IntelliFrame“ ir kitomis programomis.

Paprasta ir intuityvi integracija

„Rally Bar Huddle“ galima įdiegti trimis būdais: naudojant specialų kompiuterį su „Windows“ arba „ChromeOS“, naudojant bet kokį BYOD prietaisą („atsinešk savo prietaisą“ – angl. Bring Your Own Device) režimu arba naudojant palaikomas supaprastintas vaizdo konferencijų programas prietaiso režimu – be išorinio kompiuterio. „Rally Bar Huddle“ nepriekaištingai veikia su pirmaujančiomis vaizdo konferencijų platformomis, įskaitant „Microsoft Teams“, „Zoom“ ir „Google Meet“.

IT skyrių optimizavimas

IT komandos, išpakavusios „Rally Bar Huddle“, per kelias minutes gali įrengti susitikimų kambarius. Sukonfigūravusios įrangą, jos gali stebėti kambario būklę realiuoju laiku, diegti atnaujinimus ir koreguoti nustatymus naudodamos „Logitech Sync“ debesijos platformą. Naudodami „Sync Insights“, IT skyriai gali analizuoti patalpų naudojimą laikui bėgant.

Elegantiškas ir funkcionalus dizainas

Įmonės gali pritaikyti „Rally Bar Huddle“ išvaizdą prie savo susitikimų erdvių. Kamerą dengiantis baltas audinys yra alternatyva standartinei grafito spalvai, o lengvai valomas paviršius užtikrina kameros higieniškumą net sveikatos priežiūros ir švietimo įstaigose.

Požiūris į tvarumą

Plastikiniai „Rally Bar Huddle“ komponentai sudaryti iš ne mažiau kaip 42 % sertifikuoto perdirbto plastiko, todėl senų elektronikos prietaisų plastikui suteikiamas antrasis gyvenimas. Gaminio popierinės pakuotės gaminamos iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių.

Rinkdamiesi šį gaminį remiate atsakingą pasaulio miškų tvarkymą. Visi „Logitech“ gaminiai yra sertifikuoti kaip neutralizuojantys anglies dioksido išmetimą ir, jei įmanoma, naudoja atsinaujinančią energiją.

„Rally Bar Huddle“ ir kitų „Logitech“ gaminių poveikis aplinkai buvo sumažintas iki nulio remiant miškininkystę, atsinaujinančius energijos šaltinius ir klimato kaitos paveiktas bendruomenes.

Kaina ir prieinamumas

„Rally Bar Huddle“ jau galima įsigyti iš įgaliotų mažmenininkų ir logitech.com svetainėje. Siūloma mažmeninė kaina – 1 999 EUR.

Rate this item
(0 votes)