Login to your account

Username *
Password *

LG bendradarbiaus su bendrove „Unity“ ir vartotojams pasiūlys susikurti virtualius namus

By Fabula Gruodis 19, 2022 298

 „LG Electronics“ (LG) pasirašė susitarimo memorandumą su „Unity“, pasaulyje pirmaujančia realaus laiko 3D (RT3D) turinio kūrimo ir naudojimo platforma, dėl metanamų ir skaitmeninių žmonių kūrimo.

Metanamai leis naudotojams susikurti labai tikslų asmeninės gyvenamosios erdvės „skaitmeninį dvynį“ ir leisti laiką dinamiškoje virtualioje savo namų versijoje. Visus LG gaminius, sumontuotus naudotojo tikruose namuose, bus galima rasti ir metanamuose. Be to, bet kokie skaitmeninėje aplinkoje naudotojo atlikti LG įrenginių nustatymų, savybių ar funkcijų pakeitimai atsispindės ir realiame pasaulyje, todėl tai bus naujoviškas, patogus valdymo būdas ir visiškai nauja patirtis klientams.

Naudotojai taip pat galės pritaikyti savo skaitmeninį būstą pertvarkydami baldus ir prietaisus bei susitikti su kitais metanamų naudotojais iš viso pasaulio, kad pasidalintų asmenine patirtimi ir patarimais, kaip naudotis pažangiais LG gyvenimo būdo sprendimais.

Be to, metanamuose bus itin panašūs į gyvus skaitmeniniai žmonės, galintys pajusti, kada naudotojams reikia pagalbos, ir laiku ją pasiūlyti. Pavyzdžiui, jei reikia padėti valdyti tam tikrą prietaiso funkciją. Integravus LG balso atpažinimo, natūralios kalbos apdorojimo ir kontekstinio mokymosi technologijas, taip pat sudėtingą „Unity“ variklį, kuris naudojamas įvairiose industrijose, šie skaitmeniniai pagalbininkai galės bendrauti itin natūraliai.

Kalbėti gebančių metanamų gyventojų tikroviškos, situaciją atitinkančios veido išraiškos ir gestai suteiks bendravimui daugiau žmogiškų savybių.

„Metanamai su skaitmeniniais žmonėmis pasitelks pažangias LG technologijas ir gilų naudotojų bei namų aplinkos supratimą, taip pat neprilygstamą „Unity“ RT3D ir kompiuterinę grafiką, kad būtų sukurta išties nauja ir unikali naudotojų patirtis“, – sako dr. Kim Byoung-hoon, „LG Electronics“ techninis direktorius ir vykdomasis viceprezidentas.

Rate this item
(0 votes)