Login to your account

Username *
Password *

„Samsung“ kilsteli žaidimų patirtį į naują lygį pristatydama „Odyssey Ark“ monitorių

By CO Agency Rugsėjis 14, 2022 316

Technologijų kompanija „Samsung“ pristatė pirmąjį pasaulyje 55 colių ir 1000R spindulio lenktą žaidimų ekraną „Odyssey Ark“. Novatoriškasis ekranas sukurtas taip, kad sukurtų kino potyrius bei dar didesnį žaidimų našumą. Šių metų pradžioje vykusioje buitinės elektronikos parodoje pristatytas „Odyssey Ark“ buvo įvertintas ir CES inovacijų apdovanojimu.

Kuriant naująjį ekraną buvo atsižvelgta į žaidimų bendruomenės poreikius: žaidėjai trokšta naujos patirties, o „Odyssey Ark“ savo vaizdo kokybe, įtraukiančiu erdviniu garsu ir neįtikėtinu prisitaikymu suteikia prieigą prie naujo žaidimų pasaulio, kuris pakels standartus visoje rinkoje.

Žaidimų pasaulis lyg kine

Didelis 55 colių ekranas apgaubia naudotojo matymo lauką savo dideliu išlenkimu, taip užpildydamas periferinį vaizdą. Dar labiau įtraukiančiai patirčiai naudokite „Cockpit“ režimą, kuris naudojant reguliuojamo aukščio stovą leidžia ekraną pasukti taip, kad sukurtumėte sau naują, įtraukiantį atskirą pasaulį.

Odyssey Ark“ pristato „Samsung Quantum Matrix“ technologiją, naudojančią „Quantum Mini“ šviesos diodus, kurie yra itin tiksliai valdomi. Tai reiškia, kad kartu su 14 bitų apdorojimu, žaidėjai mato ir tamsias, ir ryškias scenas, įskaitant 16 384 juodos spalvos atspalvius itin tikroviškiems vaizdams. Be to, „Neural Quantum Processor Ultra“ pakelia turinio kokybę į naujas aukštumas, naudodamas duomenis, sugeneruotus iš 20 neuronų tinklų, kad pagerintų kiekvieną vaizdinę detalę iki 4K raiškos.

Siekiant aukščiausios kino patirties, „Odyssey Ark“ ekrane naudojama „Samsung“ matinio ekrano ir garso kupolo technologija. Matinis ekranas užtikrina apsaugą nuo akinimo ir atspindžių, sumažina blaškymąsi ir leidžia sutelkti dėmesį į priešais esantį turinį. „Odyssey Ark“ ekrane nuostabų garsą užtikrina „Sound Dome Tech“ sistema. Tai keturi garsiakalbiai, po vieną kiekviename kampe, ir du centriniai žemų dažnių garsiakalbiai, kurie skleidžia tikrovišką ir sodrų garsą.

Nepakartojama žaidimų patirtis

Odyssey Ark“ ekranas užtikrina nepriekaištingas žaidimų patirtis ir leidžia žaidėjams atrasti geriausius žaidimus vienoje vietoje su „Samsung Gaming Hub“ – žaidimų srautinio perdavimo platforma, kurioje žaidėjai gali atrasti ir mėgautis partnerių, tokių kaip „Xbox“, „NVIDIA GeForce NOW“, „Google Stadia“, „Utomik“ ir „Amazon Luna, žaidimais.

Samsung Gaming Hub“ leidžia akimirksniu pasiekti populiariausias srautinio perdavimo paslaugas, taip pat konsolių ir kompiuterinius žaidimus. Žaidimų nereikia atsisiųsti, todėl naudotojai gali tyrinėti kiekvieną žaidimų pasaulio kampelį be jokių apribojimų.

Tobuli nustatymai pergalei

Žaidėjai vis dažniau tikisi suasmenintos ir kiekvieno specifinius poreikus atitinkančios žaidimų patirties. „Odyssey Ark“ siūlo daugybę novatoriškų funkcijų, leidžiančių žaidėjams reguliuoti ekrano dydį, padėtį ir netgi santykį, kad būtų sukurta optimali žaidimų aplinka. Saulės energija varomas „Ark Dial“ – išskirtinis „Odyssey Ark“ valdiklis – gali greitai ir paprastai valdyti įvairius nustatymus, įskaitant „Flex Move Screen“, „Multi View“, „Quick Settings“ ir „Game Bar“.

Flex Move Screen“ leidžia vartotojams reguliuoti ekrano dydį nuo 55 iki 27 colių, keisti ekrano padėtį ir netgi perjungti ekrano santykį tarp 16:9, 21:9 ir 32:9 – visa tai tik vienu „Ark Dial“ mygtuko paspaudimu. Ši laisvė ne tik horizontalioje, bet ir vertikalioje padėtyje suteikia vartotojams dar daugiau galimybių kontroliuoti žiūrėjimo patirtį. „Multi View“ leidžia vartotojams išnaudoti visą ekraną – horizontaliai rodoma iki keturių ekranų vienu metu, o „Cockpit“ režimu – trys. Tai pašalina kelių monitorių poreikį, todėl žaidėjai gali mėgautis nepriekaištinga tvarka.

Game Bar“ yra galingas įrankis, leidžiantis žaidėjams greitai ir lengvai peržiūrėti savo žaidimo būseną ir valdyti svarbius nustatymus, neišeinant iš žaidimo ekrano. Nuo FPS (kadrų per sekundę), HDR (didelio dinaminio diapazono) ir VRR (kintamo atnaujinimo dažnio) tikrinimo iki nustatymų, pvz., ekrano santykio, atsako laiko ir žaidimo vaizdo režimo, žaidimų juosta leidžia žaidėjui pasirinkti tinkamus nustatymus, kad pasiektų pergalę.

Iš anksto užsisakyti „Samsung Odyssey Ark“ ekraną galima nuo rugsėjo 15 d. Sužinokite daugiau samsung.lt

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Penktadienis, 16 Rugsėjis 2022 15:20