Login to your account

Username *
Password *

„AGON by AOC“ pristato itin platų novatorišką 40 colių 144 Hz monitorių AG405UXC

By AOC Birželio 16, 2023 219

Amsterdamas, 2023 m. birželio 15 d. – „AGON by AOC“, visame pasaulyje pripažintas žaidimų monitorių1ir IT priedų prekės ženklas, pristatydamas monitorių AGON AG405UXC iš naujo apibrėžia, ką reiškia visiškas pasinėrimas į žaidimą. Šis 40 colių (100 cm) plokščias ir itin platus (21:9) žaidimų monitorius, priklausantis pasaulyje pripažintai AGON serijai, yra galingas įrenginys su 3440x1440 raiškos 144 Hz dažnio IPS ekranu. Sužavėsiantis ir įtrauksiantis kiekvieną AG405UXC yra pasirengęs nustatyti naujus standartus itin plataus formato žaidimų rinkoje. 

Plečiantis žaidimų horizontus

AG405UXC su 40 colių plokščiu itin plačiu IPS ekranu pristato plačią žaidimų aplinką, kuri visiškai įtraukia žaidėją į veiksmų sūkurį. Savo UWQHD 3440x1440raiška AG405UXC užtikrina detalų ir ryškų vaizdą, o 144 Hz atnaujinimo dažnis ir 1 ms MPRT atsako laikas įgalina sklandų ir greitai reaguojantį žaidimą.

AG405UXC puikiai tinka ir tiesioginių žaidimų transliacijų bei turinio kūrėjams - jie gali išnaudoti papildomą horizontalią erdvę pokalbių ar transliacijos programinės įrangos langams, o montuodami vaizdo medžiagą gali matyti visą laiko juostą.

Ypatingai platus aukštos kokybės formatas

AG405UXC su plokščiu itin plačiu IPS ekranu yra skirtas žaidėjams, kuriems spartus veikimas ir puiki vaizdo kokybė dideliame ekrane yra aukščiausias prioritetas. Šis monitorius pasižymi 144 Hz dažniu ir 1 ms MPRT atsako laiku ir taip užtikrina sparčią žaidimų patirtį, įtraukiančią į greičio reikalajančius žaidimus.

Įspūdingo dydžio ir ypatingai plataus 21:9 formato ekranas yra akivaizdus AG405UXC privalumas žaidėjams, ypač žaidžiantiems strateginius, simuliacinius ir vaidmenų žaidimus. Šiuose žaidimų žanruose dažnai sutinkamos sudėtingos sąsajos ir didžiulės aplinkos, o papildoma ekrano erdvė leidžia žaidėjams matyti žaidimo pasaulį platesniu kampu. Žaidėjai taip pat gali vienu metu naudotis keliais meniu, per daug neapkraudami ekrano. Itin platus formatas taip pat pagerina žaidimų patirtį lenktynių ir skrydžių simuliacijų žaidimuose, nes geriau užpildo natūraliai platų žmogaus matymo lauką. Tai gali labiau įtraukti į žaidimą ir suteikti pranašumą, nes žaidėjai neatitraukdami ir neartindami vaizdo ekrane gali matyti didesnę žaidimo pasaulio dalį. Taigi, AG405UXC, pasižymintis dydžiu, plačiu formatu ir didelio našumo savybėmis, yra sukurtas taip, kad užtikrintų nepakartojamą patirtį įvairiuose žaidimų žanruose.

AG405UXC taip pat palaiko intuityvią AOC programinę įrangą „G-Menu“, leidžiančią lengvai reguliuoti monitoriaus nustatymus, įskaitant spalvas bei ryškumą, ir žaidimams skirtas funkcijas, tokias kaip šešėlių valdymas, prislopintos mėlynos švieso režimas, taikiklis ir kadrų skaitiklis. Taip pat siūlomi trumpo įvesties vėlavimo nustatymai, užtikrinantys greitą žaidimų reakciją. Galiausiai, AG405UXC palaiko ir „Adaptive-Sync“, kuri padeda išvengti įvairių vaizdo trikdžių.

Be to, šis monitorius turi stovą su 150 mm amplitudėje keičiamu aukščiu, reguliuojamais pasukimo ir pasvirimo kampais - tai užtikrina žaidėjo komfortą ilgesnių žaidimų sesijų metu. Tarp papildomų funkcijų žaidėjai ras ir USB-C jungtį su 90 W galia prijungtiems įrenginiams, integruotą USB stotelę patogiam periferinių įrenginių prijungimui bei įmontuotus garsiakalbius, užtikrinančius sodrų garsą.

AG405UXC bus prieinamas nuo 2023 m. birželio už gamintojo nustatytą kainą - 649 €.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Pirmadienis, 19 Birželio 2023 13:42