Login to your account

Username *
Password *

„L’ORÉAL“ technologijų parodoje „CES 2023“ pristatė dvi apdovanojimais įvertintas grožio inovacijas

By L'Oreal Sausio 10, 2023 337

Parodoje „CES 2023“ kompanija „L’Oréal“ pristatė dviejų technologijų, kurios išplečia prieigą prie grožio produktų, prototipus: HAPTA, pirmąjį rankinį, kompiuterizuotą ir itin tikslų makiažo įrenginį, padedantį patenkinti smulkiosios motorikos sutrikimų turinčių žmonių grožio poreikius; bei „L’Oréal Brow Magic“, pirmą namų vartojimui skirtą elektroninį antakių makiažo aplikatorių, per kelias sekundes suteikiantį naudotojo veidui individualiai tinkančius antakius.

„L’Oréal“ grožio ateitis yra įtrauki. Ir šioje ateityje prieigą prie grožio produktų išplės technologijos, – sakė Nicolas Hieronimus, „L’Oréal Groupe“ generalinis direktorius. – Šįmet parodoje CES mūsų pristatomos dvi technologijos vartotojams atspindi tikrąją mūsų kompanijos paskirtį: kurtį grožį, kuris keičia pasaulį.“

Pristatome HAPTA – judesių išlyginamąjį įrenginį

Apie 50 milijonų žmonių visame pasaulyje turi ribotus smulkiosios motorikos įgūdžius. Dėl to jiems sunku atlikti kai kuriuos veiksmus, įskaitant makiažą. „L’Oréal“ mokslininkų ir inžinierių vystomas rankinis, itin tikslus išmanusis makiažo aplikatorius HAPTA skirtas ribotą judrumą rankose ir plaštakose turintiems žmonėms ir suteikia jiems galimybę patiems namuose stabiliai pasidažyti lūpas. HAPTA bus įdiegta „Verily“ sukurta technologija, skirta stabilizuoti ir išlyginti stalo įrankius, padeda smulkiosios motorikos sutrikimų turintiems žmonėms patiems savarankiškai ir užtikrintai pavalgyti.

HAPTA paslaptis – integruotų išmaniųjų judesio valdiklių ir pritaikomų priedų derinys, kuris išplečia naudotojo judesių amplitudę, padeda lengviau naudoti sudėtingai atidaromas pakuotes ir makiažo priemones bei preciziškai jas pritaikyti,kad žmonės jaustųsi pasitikintys savimi, nepriklausomi ir galėtų mėgautis grožio saviraiškos galia.„Mūsų inovacijų ir grožio technologijų strategijos pagrindas yra įtrauktis, – sakė Barbara Lavernos, „L’Oréal“ generalinio direktoriaus pavaduotoja tyrimams, inovacijoms ir technologijoms. – Esame įsipareigoję ir aistringai siekiame diegti naujas technologijas, skatinančias grožio paslaugas, kurios išplečia ir atliepia kiekvieno žmogaus norus, lūkesčius bei neišpildytus poreikius.“

HAPTA turi magnetinį laikiklį, kuris leidžia jį lengvai ir ergonomiškai naudoti 360 laipsnių pasukimo ir 180 laipsnių sulenkimo kampu. Naudotojas paspaudimu gali intuityviai nustatyti pageidaujamą padėtį tam naudojimui ir užfiksuoti pasirinktus nustatymus ateičiai. HAPTA turi integruotą akumuliatorių, kurį pilnai įkrovus (tai trunka 3 val.) įrenginį galima nepertraukiamai naudoti vieną valandą, t.y. daugiau nei 10 dažymosi ciklų.

Šiais metais „L'Oréal“ prekės ženklas „Lancôme“ atliks pilotinius HAPTA bandymus, pirmiausia su lūpų dažais, o ateityje – ir su kitomis makiažo priemonėmis.

„Lancôme“ jau daugelį metų siekia kiekvienai moteriai pasiūlyti jos poreikiams pritaikytus grožio sprendimus. Grožio technologijos suteikė mums galimybę šią misiją vykdyti dar veiksmingiau, nes jos iš esmės pakeitė grožio produktų ir paslaugų kūrimo būdus ir leido juos labiau individualizuoti, – sakė Françoise Lehmann, „Lancôme“ pasaulinio prekės ženklo prezidentė. – Su HAPTA žengiame dar vieną žingsnį į priekį, padarydami grožį labiau prieinamą kiekvienam – juk visi turėtų turėti vienodas galimybes.“

Antakių magija su „L’Oréal Brow Magic“

Įprastai norimai antakių išvaizdai sukurti prireikia kelių produktų, laiko ir žinių, o tiksliems rezultatatams pasiekti reikia brangios profesionalų paslaugos, pavyzdžiui, mikropigmentacijos. Su „L'Oréal Brow Magic“ žmonės gali namuose susikurti asmeninį antakių įvaizdį pagal savo natūralią antakių liniją ir veido bruožus.

Profesionaliai atrodančių rezultatų namuose pasiekti leidžiantį antakių aplikatorių „L'Oréal“ sukūrė bendradarbiaudama su technologijų bendrove, atspausdintų nenuolatinių tatuiruočių pradininke „Prinker“. Pirmasis rankinis, lengvas, elektroninis antakių makiažo įrenginys „L'Oréal Brow Magic“ naudoja 2 400 šerelių ir pasiekia iki 1 200 taškų colyje (dpi) spausdinimo raišką, o tikslią antakių formą suteikia vos per kelias sekundes.

Naudodamas „L'Oréal Modiface AR“ technologiją, „L'Oréal Brow Magic“ nuskaito naudotojo veidą ir pateikia mikropigmentacijos, šešėliavimo ar tušavimo rekomendacijas.

„L'Oréal“ grožio technologijų programos stiprybės dalis yra partnerystės, – sakė Guive Balooch, „L'Oréal“ pasaulinio mokslinių tyrimų ir inovacijų technologijų inkubatoriaus vadovas. – Dažnai pastebime puikią technologiją, kuri taikoma kitoje srityje. Derindami „L'Oréal“ grožio paveldą su šiomis pažangiomis technologijomis, galime sukurti visiškai naujus grožio gestus – taip perkurdami originalią technologiją ir tradicinę grožio patirtį.“

Kaip naudotis įrenginiu:

  • Atidarykite „L'Oréal Brow Magic“ programėlę ir nuskaitykite veidą naudodami „Modiface“ antakių skaitytuvą
  • Pasirinkite norimą formą, storį ir efektą
  • Antakius padenkite „L'Oréal Brow Magic“ bazę
  • Spausdintuvu vienu, šluojamuoju judesiu perbraukite per antakius
  • Užtepkite viršutinį sluoksnį, kad išvaizda būtų išryškinta.

„L'Oréal Brow Magic“ sukurtą antakių išvaizdą galima lengvai nuvalyti įprastu makiažo valikliu. Tikimasi, kad prekyboje įrenginys pasirodys 2023 m.

Rate this item
(0 votes)