Login to your account

Username *
Password *

„Philips Sound“ pristato vaikams skirtas ausines su kaulų laidumo technologija

Tėvai stengiasi riboti vaikų praleidžiamą laiką prie ekranų, tačiau visiškai to uždrausti neįmanoma. Ir jeigu vaikui pagaliau leidžiama žiūrėti filmus ar žaisti žaidimus, jis tai nori daryti netrukdomas, o su ausinėmis, kurių garsas galbūt net šiek tiek per didelis, vaikas tampa visiškai nepasiekiamas. Ką daryti?

Pasirinkite naujas „Philips Sound“ ausines K4607, kurios specialiai sukurtos vaikams atsižvelgiant į saugumą. Ausinės laikosi ant skruostikaulių (ne ant ausų ar ausyse), todėl žaisdami žaidimus ar žiūrėdami filmus vaikai puikiai girdės ir kas jiems sakoma. Lietuvos parduotuvių lentynose naujosios „Philips K4607“ ausinės pasirodys šių metų pabaigoje.

Kaulų laidumo technologija – kas tai?

Naujosiose vaikams skirtose ausinėse įdiegta speciali kaulų laidumo technologija. Ši naujoviška technologija užtikrina, kad garso virpesiai sklinda per skruostikaulius, ausys lieka laisvos ir dėl to vaikų ausys apsaugotos nuo per didelio garso. Be to, ausinės laikosi ne ausyse ar ant ausų, todėl vaikai girdės aplinkinius garsus, pvz.: kai jiems kas nors yra sakoma.

Ausinių „Philips K4607“ privalumai

„Philips K4607“ ausinės turi „Bluetooth“ funkciją, todėl nebereikės vargti su laidais. Jos pasižymi gera garso kokybe, o baterija veikia ilgiau nei penkias valandas. Atviros ausų konstrukcijos ir reguliuojamas kaklo dirželis kartu užtikrina, kad ausinės gerai ir saugiai priglustų. Garsumo ribotuvas ir programėlės valdymas užtikrina saugų naudojimą, nuotoliniu būdu stebint, kaip gaminys naudojamas.

Rate this item
(0 votes)