Login to your account

Username *
Password *

Naujo dizaino „Philips“ televizoriai sukuria spalvingą namų kino patirtį

By PR Service Rugsėjis 01, 2022 346

Netrukus prasidės nauji mėgstamų serialų sezonai, todėl būtų verta apsvarstyti galimybę seną televizorių pakeisti nauju minimalistiniu plokščiaekraniu.

„Philips TV“ siūlo tris naujus aukščiausios klasės „Ambilight“ televizorius, kurie dėl patobulinto aplinkos apšvietimo tiesiogine prasme pražys spalvomis. Naujieji „Philips“ OLED+937, OLED+907 ir PML9507 pasižymi krištolo skaidrumo vaizdo ir garso kokybe, išmaniosiomis funkcijomis ir puikiai tinka žaidimams. Visi trys televizoriai turi elegantišką, ploną rėmelį, atitinkantį „Philips“ televizorių europietiško dizaino filosofiją.

OLED+937“ – kokybė geresnė nei „premium“

Tai yra geriausias „Philips“ „Ambilight“ televizorių asortimento modelis, pelnęs apdovanojimus dėl savo vaizdo ir garso kokybės. Naujasis 65 colių OLED+937 garantuoja platesnę spalvų gamą net už ekrano ribų. Televizoriuje yra keturpusės „Philips Ambilight Naujosios kartos“ lemputės, kurios projektuoja ekrane rodomų vaizdų spalvas ant sienos ir sukuria gražų aureolės efektą.

OLED+937 televizorius puikiai tinka spalvingiems filmams ir serialams bei dokumentiniams filmams apie gamtą, ypač su integruota prabangia „Bowers & Wilkins“ garso kolonėle, aptraukta „Kvadrat Audiomix“ audiniu, kurios pagalba garso efektai užpildo visą kambarį. Šis televizorius puikiai tinka ir žaidimams dėl sklandesnių žaidimui skirtų funkcijų ir aukšto kadrų dažnio.

Aukščiausios kokybės pojūtis apima ir europietišką OLED+937 dizainą, kuriame popieriaus plonumo rėmelis sklandžiai pereina į minimalistinius metalinius kraštus. Naujasis nuotolinio valdymo pultas pagamintas naudojant aukštos kokybės sidabro apdailą ir tvarią „Muirhead“ odą.

Televizorius taip pat gali būti tiesiog spalvingas kambario meno kūrinys. Naujoji ekrano užpildymo funkcija „Aurora“ sujungia iš anksto įkeltų vaizdų ir vaizdo įrašų galeriją, rodomą kartu su „Ambilight“, ir sukuria patrauklų foninio apšvietimo meno šou.

Minimalistinio silueto OLED+907

Naujajame OLED+907, kuriame „Bowers & Wilkins“ garso juosta diskretiškai integruota į bendrą televizoriaus siluetą, yra labai populiarus originalaus OLED+903 modelio formatas, o tai leidžia sukurti itin plataus garso efektą su krištolinio skaidrumo dialogais. Išskirtinę vaizdo kokybę taip pat užtikrina naujausiomis technologijomis aprūpintas karališkas ekranas.

OLED+907 televizorius su integruota „Ambilight Next Generation“ sistema ir nauja „Aurora“ funkcija – tokia pati, kaip ir OLED+937 televizoriuje – idealiai tinka žaidimams, nes turi žaidimų nustatymų juostą ir specialius režimus.

Prabangaus europietiško dizaino televizorius turi minimalistinį pasukamą stovą, kurio apdaila – satininis chromas ir diskretiška garso juosta einanti per visą televizoriaus apačios plotį, kuri yra aptraukta aukščiausios klasės „Kvadrat Audiomix“ audiniu. Minimalistinis metalinis rėmelis dėl elegantiško, plono dizaino glaudžiau ir vientisiau jungiasi su vaizdu ekrane ir „Ambilight“ šviesomis.

PML9507 garantuoja geriausią kokybę ir aukščiausią vertę

Naujasis PML9507 – tai namų kino teatro įspūdžiai. Keturių pusių „Ambilight Next Generation“ sistemos ir naujosios „Aurora“ galerijos pagalba televizorius užpildys kambarį ryškių spalvų fonu. Naujasis televizorius pasižymi puikia vaizdo ir garso kokybe, taip pat puikiai tinka žaidimų mėgėjams: televizoriuje įdiegtos įvairios žaidimų galimybės, o naujoji ekrane esanti žaidimų juosta leidžia greitai pasiekti vaizdo ir garso nustatymus žaidžiant. Norint sukurti dar labiau kambarį užpildantį garsą, televizorių galima prijungti prie belaidžių garsiakalbių, pavyzdžiui „Philips Fidelio FS1“.

Elegantiškas metalinis rėmelis, tamsaus antracito spalvos metalo juostos ir įmantrus, elegantiškas sidabrinis nuotolinio valdymo pultas su prabangia „Muirhead“ odos apdaila suteikia šiam gaminiui aukščiausios klasės išvaizdą.

 

Apie „TP Vision“

„TP Vision Europe B.V.“ (toliau – „TP Vision“) yra registruota Nyderlanduose, pagrindinė įmonės būstinė yra Amsterdame. „TP Vision“ priklauso monitorius ir televizorius gaminančiai „TPV Technology Limite“ (toliau – TPV“) kompanijai.

Daugiausia dėmesio kompanija skiria „Philips“ prekės ženklo televizorių Europos, Vidurio Rytų, Pietų Amerikos, Indijos rinkose bei tam tikrose Azijos bei Ramiojo vandenyno šalyse ir garso gaminių visame pasaulyje vystymui, kūrimui ir marketingui pagal „Koninklijke Philips NV“ išduotą prekės ženklo licenciją. Stiprų „Philips“ prekės ženklą „TP Vision“ derina su produktų kūrimo patirtimi, meistriškumu ir giliomis žiniomis.

Kurdami produktus tikime, jog galėsime vartotojams pasiūlyti puikią garso ir vaizdo patirtį.

Aukštos kokybės paveikslėlius galima rasti: http://tpvision.com/image-library

 

Rate this item
(0 votes)