Login to your account

Username *
Password *

„Samsung Electronics“ pristato didelio našumo „990 PRO“ SSD diską: puikiai tiks žaidimams ir kūrybos programoms

By Co Agency Rugsėjis 01, 2022 430

Pasaulio pažangių atminties technologijų lyderis „Samsung“ pristato „990 PRO“ didelio našumo „NVMe“ SSD diską, paremtą „PCIe 4.0“ technologija. Naujasis SSD diskas, pasižymintis žaibiška sparta ir efektyviu energijos vartojimu, puikiai tiks žaidimams ir kitoms intensyvioms užduotims, įskaitant 3D atvaizdavimą, 4K vaizdo įrašų redagavimą ar duomenų analizę.

Ekstremalus našumas, užtikrinantis įtraukiančią žaidimo patirtį

„990 PRO“ serija, pasižyminti „Samsung“ naujausiu V-NAND ir nauju patentuotu valdikliu, siūlo didžiausią greitį, šiuo metu prieinamą iš „PCIe 4.0“ sąsajos. SSD nuosekliąją nuskaitymo ir įrašymo spartą užtikrina atitinkamai iki 7450 megabaitų per sekundę (MB/s) ir 6900 (MB/s), kai atsitiktinio rašymo ir skaitymo sparta siekia atitinkamai iki 1400 tūkst. ir 1550 tūkst. našumą (IOPS). Lyginant su „980 PRO“, „990 PRO“ atsitiktinio veikimo našumas pagerėjo iki 55 proc., todėl jis ypač tinka intensyviems žaidimams, kūrybinėms ir produktyvioms užduotims atlikti.

Didelio našumo „NVMe“ SSD yra taip pat svarbūs norint naudotis visais naujausių žaidimų konsolių ir žaidimų technologijų privalumais. Naudojant „NVMe“, „990 PRO“ pagreitina kompiuterių ir konsolių įkrovimo laiką, kad žaidimai dar labiau įtrauktų. Atlikus bandymus su „Forspoken“, nauju „Luminous Productions“ veiksmo vaidmenų žaidimu, kuris palaiko naujausią žaidimų įkėlimo technologiją, žemėlapio įkėlimo laikas buvo maždaug viena sekundė (su SATA SSD disku tai užima keturias, o kietuoju disku (HDD) ‒ 28 sekundes).

Didžiausias energijos vartojimo efektyvumas ir patikima šilumos kontrolė

„Samsung“ naujai sukurtas valdiklis, kurio mažas galios suvartojimas, žymiai ‒ iki 50 proc. – pagerina SSD energijos vartojimo efektyvumą, lyginant su „980 PRO“. Be to, „990 PRO“ valdiklis padengtas nikelio danga, o ant disko esantis šilumos išsklaidymo lipdukas užtikrina patikimą šilumos valdymą. „Samsung“ technologija „Dynamic Thermal Guard“ taip pat užtikrina, kad disko temperatūra išliktų optimali.

„Heatsink“ versijos „990 PRO“ siūlo papildomą šilumos kontrolės sluoksnį, o jo RGB lemputės paverčia diską itin stilingu.

„Samsung 990 PRO“ taip pat yra puikus nešiojamųjų, stacionariųjų ir pagal užsakymą ar namuose surinktų kompiuterių atnaujinimo sprendimas, užtikrinantis ženklų našumo padidėjimą naudojant mažiau energijos – taip prailginamas akumuliatoriaus veikimo laikas ir gerinamas šilumos valdymas.

„990 PRO“ bus galima įsigyti nuo šių metų spalio mėn. 4 TB talpos versija bus prieinama nuo kitų metų. Daugiau informacijos, įskaitant informaciją apie garantiją, rasite svetainėje samsung.com/SSD ar semiconductor.samsung.com/internal-ssd/.

Rate this item
(0 votes)