Login to your account

Username *
Password *

„Sony“ pristato garso projektorių „HT-A3000“ su erdvinio garso technologija „360 Spatial Sound“

By Komunikacija ir konsultantai Rugpjūtis 31, 2022 323

 

Sony“ pristato garso projektorių „HT-A3000“ su erdvinio garso technologija „360 Spatial Audio“, kuris gali patenkinti įvairius vartotojų poreikius ir leidžia atsidurti mėgiamų filmų ar muzikos apsuptyje. „Sony Europe“ taip pat praneša, kad rinkoje netrukus pasirodys ilgai lauktas garso projektorius „HT-A5000“.

 

Erdvinis garsas namuose

 

Naujasis garso projektorius „HT-A3000“ atkuria 3.1 kanalo standarto garsą, kurį generuoja trys į priekį nukreipti garsiakalbiai, įskaitant centrinę kolonėlę dialogams perteikti, bei dvigubą žemų dažnių garsiakalbį gilaus garso efektams sustiprinti. Pasitelkus technologijas „Vertical Surround Engine“ ir „S-Force PRO Front Surround“, sukuriamas erdvinio garso įspūdis, TV žiūrovui leidžiantis be apribojimų patirti „Dolby Atmos“ ir „DTS:X“ garso efektus.

 

360 Spatial Sound Mapping“

 

Naudojant „HT-A3000“ kartu su dviem belaidžiais galinių garsiakalbių modeliais „SA-RS5“ arba „SA-RS3S“, įgalinama novatoriška „Sony“ garso technologija „360 Spatial Sound Mapping“, sukurianti įvairiomis kryptimis ir įvairiu atstumu sklindančių garso bangų įspūdį. Tam panaudojami projektoriuje integruoti mikrofonai, kurie nustato patalpos parametrus ir projektoriaus bei galinių kolonėlių padėtį, bei pagal tai išdėsto virtualius garsiakalbius. Taip visa patalpa užpildoma garsu, o joje esantys žmonės gali patirti tikro erdvinio garso įspūdį.

 

Papildomi garsiakalbiai pagal poreikį

 

Kartu su naujuoju „Sony“ garso projektoriumi galima komplektuoti atskirą belaidę žemų dažnių kolonėlę, kuri visai garso sistemai suteiks daugiau galios. Šiam projektoriui siūlomi du žemų dažnių kolonėlių modeliai – „SA-SW5“, kuri turi 18 cm skersmens garsiakalbį ir generuoja 300 W galios garsą, bei modelį „SA-SW3“, turintį 16 cm skersmens 200 W garso galios garsiakalbį.

 

Šią komplektaciją papildžius belaidėmis galinėmis kolonėlėmis „SA-RS5“ su integruota baterija, kurios bendrą sistemos galią papildo 180 W galia, namų aplinkoje galima išgauti visavertį erdvinio garso įspūdį. Su šiuo garso projektoriumi taip pat galima komplektuoti 100 W galios belaidžių galinių kolonėlių modelį „SA-RS3S“.

 

Geriausia su „Sony“ televizoriais

 

Naudojant garso projektorių „HT-A3000“ su suderinamu „BRAVIA XR“ serijos televizoriumi, namų kino teatro patyrimui galima suteikti naują kokybinį lygmenį. Pasitelkus „Acoustic Center Sync“ funkciją, garso projektorius ir televizorius veikia kaip centrinis garsiakalbis, o ekrano vaizdas ir garsas idealiai sutapatinami taip užtikrinant dar labiau įtraukiančią patirtį.

 

Suderinimo funkcija veikia ir su „360 Spatial Sound Mapping“ technologija bei padeda tiksliau perteikti filmo scenų dialogus ir kurti erdvės įspūdį.

 

Pritaikyta klausytis mėgiamos muzikos

 

Naujasis „HT-A3000“ patenkins ir muzikos gerbėjų poreikius – jis palaiko „360 Reality Audio“ standartą, kuris klausytojui padeda pasijusti tarytum gyvame koncerte ar įrašų studijoje. Šis standartas veikia su tokiomis interneto muzikos platformomis kaip „Amazon Music HD“, „nugs.net“ ir „TIDAL“.

 

Per šį „Sony“ garso projektorių galima paprastai naudotis ir tokioms interneto muzikos platformomis kaip „Spotify“ bei belaidžiu būdu per „Chromecast“, „Spotify Connect“ ar „Apple AirPlay 2“ leisti muziką iš savo telefono ar kito įrenginio.

 

Panaudotos garso pagerinimo technologijos, įskaitant „DSEE Extreme“ su dirbtinio intelekto algoritmu „Edge-AI“, realiuoju laiku atstato suglaudinto muzikos signalo kokybę ir suteikia galimybę išgirsti aukštus dažnius, kurie dažniausiai prarandami glaudinimo proceso metu.

 

Valdymas, dizainas, sąsajos

 

Sony“ garso projektorius palaiko „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“, todėl jį galima prijungti prie išmanių namų sistemos ir įvairias funkcijas valdyti balso komandomis.

 

Projektoriaus korpusas išsiskiria solidžiu ir kokybišku dizainu, o vientiso bloko su nugludintais kraštais konstrukcija yra pakankamai universali, kad pritaptų pačiose įvairiausiose aplinkose.

 

HT-A3000“ galima pradėti naudoti vos išpakavus – tereikia jį prie televizoriaus prijungti per „HDMI eARC“ jungtį. Jis taip pat aprūpintas USB, optine, HDMI išėjimo ir „S-CENTER“ išėjimo jungtimis, kurios leis sukurti bet kurios konfigūracijos erdvinio garso sistemą.

 

Kaina ir pasirodymo data

 

HT-A3000“ Europos rinkoje pasirodys 2022 m. spalio mėn., jo rekomenduojama pardavimo kaina sieks apie 699 eurus.

 

Sony“ garso projektorių „HT-A5000“ bus galima įsigyti ir Europoje

 

Sony“ patvirtino, kad Europoje pasirodys itin laukiamas jos garso projektorius „HT-A5000“. Tai 5.1.2 kanalo sistema, palaikanti „Dolby Atmos“, „DTS:X“ ir tokias „Sony“ pažangias garso technologijas kaip „Vertical Surround Engine“ ir „S-Force PRO Front Surround“. Šis projektorius parūpintas „360 Spatial Sound Mapping“ technologija ir gali būti komplektuojamas su galinėmis kolonėlėmis „SA-RS5“ arba „SA-RS3S“.

 

HT-A5000“ Europos rinkoje pasirodys 2022 m. spalio mėn., jo rekomenduojama pardavimo kaina sieks apie 999 eurus.

 

Sony“ belaides galines kolonėles „SA-RS5“ jau galima įsigyti šiuo metu, jų pardavimo kaina siekia apie 799 eurus. Belaidės galinės kolonėlės „SA-RS3S“ taip pat jau prekyboje, jų kaina siekia apie 499 eurus.

Rate this item
(0 votes)