Login to your account

Username *
Password *

Pristatytas „Nothing“ telefono dizainas

By Salve agency Vasario 29, 2024 108

Vasario 27 dieną Barselonoje, „Mobile World Congress“ metu vykusiame renginyje, Londone įsikūrusi technologijų bendrovė „Nothing“ pristatė savo naujo išmaniojo telefono „Phone (2a)“ dizainą.

„Phone (2a)“ įkūnija pirmąją išmaniojo telefono vidaus dizaino koncepciją, kuri buvo sukurta praėjus keliems mėnesiams po bendrovės „Nothing“ įkūrimo 2020 m. Pagal ją, telefono komponentai yra integruojami į išorinį dizainą, o pagrindinės funkcijos pateikiamos naujai ir novatoriškai.

Už simbolinių „akių“, kurias imituoja NFC ritėje esančios kameros, yra intelekto centras, valdantistelefoną panašiai kaip smegenys. Kiti elementai išdėstyti naudojant apskritą tinklelio sistemą, iki pat telefono krašto, siekiant, kad telefono kampai būtų labiau suapvalinti, o jų spindulys didesnis. Įrenginiui tai suteikia vientisą ir švelnesnę išvaizdą.

„Phone (2a)“ telefonas turi pirmą industrijoje viengubą korpusą su 90° kampu, kuris „apvynioja“ kraštus ir sukuria naują dizaino dimensiją bei perspektyvą, kartu sklandžiai integruojant dvigubos kameros modulį. Tokia struktūra ne tik estetiška, bet ir suteikia įrenginiui daugiau tvirtumo. Jo kritimo bandymo rezultatai pastebimai pagerėjo.

Kad sukeltų dar daugiau susidomėjimo, „Nothing“ sukūrė asimetriškos pusiausvyros pojūtį, kai apatinė „Phone (2a)“ dalis sąmoningai suprojektuota taip, kad sutrikdytų viršutinės dalies tėkmę. Akumuliatoriaus dangtelio dizainą įkvėpė Massimo Vignelli sukurtas Niujorko metro žemėlapis.

Fotokameros iškilumas padeda stabilizuoti telefoną, kai šis guli ant lygaus paviršiaus, bei sumažinti pirštų kliūtis fotografuojant. 

Daugiau informacijos apie įrenginį bus suteikta „Fresh Eyes“ renginyje, kuris vyks kovo 5 d. 13 val. 30 min. Lietuvos laiku (5:00 PM IST / 11:30 AM GMT / 6:30 AM ET  / 12:30 PM CET), kviečiame prisijungti: nothing.tech/pages/event

Rate this item
(0 votes)