Login to your account

Username *
Password *

Samsung pristato „Galaxy SmartTag2“ sekiklį

Pametėte piniginę ar namų raktus? O gal pasiklydo augintinis? Surasti pasimetusius daiktus tampa iššūkiu? O gal išaugo noras užsitikrinti konkretaus daikto saugumą? 

Technologijos žingsniuoja į priekį siūlydamos vis naujus, pažangesnius sprendimus. Dabar jau vienas nedidukas prietaisas gali pagelbėti susekti ne tik pasimetusius namie raktus, bet ir tolėliau nuklydusį augintinį.

Susekti, kur pabėgo augintinis ar pasislėpė raktai 

Nauja karta visuomet tobulesnė už ankstesnę. Taipogi ir naujasis „Samsung“ gaminys geresnis už savo pirmtaką – pirmąjį skaitmeninio stebėjimo prietaisą. „Samsung Galaxy Smart  tag 2“ sukurtas žymiai patogesniam naudojimui.

Taigi kokiu principu jis veikia? „Be „Bluetooth“ ryšio įrenginys sumaniai naudojasi ir kitomis galimybėmis. „Smart things find“ funkcija geba saugiai bei patikimai prisijungti prie kitų pasiekiamų prietaisų. Taip surandamas ieškomas daiktas. 

Taip pat „Smart tag 2“ turi AR paieškos funkciją, vykdomą per UWB ryšį,“ – dėsto prekybos centro internete „Varle.lt“ ekspertas Igoris Tkačenko. 

Apie ką kalba šie terminai? Ogi apie unikalų vizualų būdą aptikti norimą dalyką. Būtent AR paieškos funkcija naudodamasi ultraplačiajuosčiu ryšiu ir „Samsung“ įrenginio kamera padeda nustatyti esamą buvimo vietą.

O štai naujai įdiegtas prietaiso „Lost mode“ arba praradimo režimas labai pravers pametus daiktus. Jis „Smart tag 2“ šeimininkui suteikia galimybes suvesti savo duomenis, kurie tampa aiškia nuoroda radusiesiems (ar tai būtų jūsų piniginė, ar pasimetęs augintinis). Tokiu atveju asmeniui, aptikusiam jūsų daiktą, tereikia nuskanuoti įrenginį atitinkama programėle ir visi duomenys atsiranda jo telefone.

Baterija veikianti dvejus metus! Kas dar išskirtinio?

Ką bekalbėti apie „Smart tag 2“ autonomiją! Kiekvienas prietaisas dažniausiai vargina tuo, kad nuolat reikalauja rūpintis jo baterijos įkrovimu. Bet tai tikrai ne apie šį sekimo įrenginį. Jo baterija pajėgi veikti praktiškai dvejus metus. „Samsung“ įvardija 700 dienų laikotarpį naudojantis energijos taupymo režimu. Kitu atveju prietaisas veikia 500 dienų.

Puiki prietaiso savybė ir apsauga nuo dulkių bei drėgmės.

Be to, kad „Lost mode“ funkcija labai pravarti naminių gyvūnėlių mylėtojams, „Samsung“ įdiegė ir naują augintinių vedžiojimo režimą. Jis palengvina kasdienybę bei gelbsti įrašydamas gyvūnų pasivaikščiojimų maršrutą.

Gamintojas rūpinasi savo klientais, tobulindamas savus įrenginius, galvoja apie vis paprastesnį naudojimąsi jais. „Smart tag 2“ atrasite palengvintą prietaiso ir telefono įrenginio „Galaxy“ sinchronizaciją. Sekimo prietaisas automatiškai sinchronizuosis su naujuoju išmaniuoju telefonu. Vienintelė sąlyga – prisijungti naudojantis ta pačia „Samsung“ paskyra.

Ypatingas dėmesys jūsų saugumui

„Samsung“ – tai prekės ženklas žinomas dėl ypatingo dėmesio kliento saugumo bei privatumo užtikrinimui. Būtent šiuo principu jis remiasi kurdamas savus prietaisus.

„Smart tag 2“ pasižymi ne tik „Smart things find“ funkcija, kuri saugiai ir patikimai naudojasi kitais įrenginiais norėdama surasti jūsų ieškomą daiktą. Atkreipkite dėmesį! Šis įrenginys nustato bei praneša, jeigu jį seka kitas nežinomas „Smart tag“ prietaisas. 

Tuomet į veikimo procesą įsijungia vėlgi toji pati „Smart things find“ programėlė. Jus pasiekia nežinomo sekimo prietaiso įspėjimas,“ – skatina išlikti budriais „Varle.lt“ ekspertas. 

Taigi verta atidžiai pasitikrinti savus daiktus! Visuomet yra tikimybė, jog kažkas ėmė piktnaudžiauti ir jums primetė sekimo įrenginį.

Tad būkite ramūs bei saugūs!

Rate this item
(0 votes)