Login to your account

Username *
Password *

„Logitech Sight“ kamera su dirbtiniu intelektu užtikrina, kad mišrūs darbo susitikimai būtų tokie pat produktyvūs nuotoliniams dalyviams

By Logitech Gruodis 06, 2023 161

„Logitech Sight“ – tai dirbtinio intelekto pagrindu veikianti stalinė kamera, kuri kartu su priešais esančia kamera „Rally Bar“ arba „Rally Bar Mini“ išmaniuoju būdu užfiksuoja geriausią susitikimo dalyvių vaizdo kampą ir leidžia stebėti pokalbius dalyviams judant po konferencijų salę. Šiuolaikinėje hibridinio darbo aplinkoje, kurioje 43 proc. nuotolinių darbuotojų teigia nesijaučiantys įtraukti*, „Logitech Sight“ padeda spręsti hibridinių komandų skirtumus, suteikdama nuotoliniams darbuotojams patirtį, tarsi jie būtų „prie stalo“ su biure dirbančiais kolegomis.

„Nebesėdime visi namie vienodo dydžio vaizdo dėžutėse, kaip buvo pandemijos įkarštyje. Hibridinio darbo pasaulyje, kai dalis darbuotojų dirba biure, o dalis – nuotoliniu būdu, didėja iššūkis užtikrinti visiems vienodą patirtį“, – sakė „Logitech Video Collaboration“ generalinis direktorius Scott Wharton.

„Logitech Sight“, naudojama su „Rally Bar“ arba „Rally Bar Mini“, sprendžia šią problemą dirbtinio intelekto pagalba, o pats sprendimas labiau primena ne Silicio slėnio, o Holivudo modelį – meną naudoti kelis kameros kampus ir išmaniąją režisūrą, kad nuotoliniai dalyviai jaustųsi esantys ne nuošalėje, o patalpoje.

Klientai mums sakė, kad tai yra viena didžiausių hibridinio darbo problemų, kurią reikia išspręsti, kad komandoms būtų lengviau dirbti grįžus į biurą. Remdamiesi ilgamečiais tyrimais ir pirmaisiais klientų atsiliepimais, manome, kad atradome sėkmės raktą šiai svarbiai problemai, kurią turi spręsti visų dydžių organizacijos.“

Naujoji darbo logika: visur ir visiems

„Logitech Sight“ yra naujausia iš daugelio naujovių, skirtų suvienodinti sąlygas visiems darbuotojams, nepriklausomai nuo to, ar jie renkasi dirbti kartu biure, ar namuose, ar bet kur kitur. Tai – naujoji darbo logika: kurti technologinius sprendimus visiems žmonėms visose erdvėse.

Kadangi „Logitech Sight“ yra dirbtinio intelekto valdoma kamera, ji suteikia alternatyvų matymo kampą (su didesnėms patalpoms pritaikytu garsu ir vaizdu) kamerai „Rally Bar“ arba „Rally Bar Mini“, esančiai patalpos priekyje. Turėdama dvi 4K kameras ir septynis spindulio formavimo mikrofonus, „Sight“ natūraliai fiksuoja pokalbius ir neverbalinę kalbą.

Dėl to sustiprėja darbuotojų dalyvavimas ir įsitraukimas, nes nuotoliniai dalyviai gali pasijusti taip, tarsi jie iš tikrųjų sėdėtų prie stalo. Vėliau, pateikus rinkai, „Sight“ bus įdiegta „RightSight“ technologija su išmaniojo perjungimo funkcija, paremta prisitaikančiu intelektu, kuris parinks geriausią vaizdą tarp stalo kameros ir priešais esančios kameros, intuityviai perjungdamas kamerų vaizdus tarp dalyvių tarpusavio sąveikų ir natūralaus pokalbių stebėjimo.

Suderinamumas ir įrengimo paprastumas

Integravus „Sight“ su pirmaujančiomis vaizdo konferencijų platformomis, tokiomis kaip „Microsoft Teams“, „Zoom“ ir „Google Meet“, atsiras galimybė lengvai naudotis tokiomis hibridinių susitikimų išdėstymo funkcijomis, kaip „Zoom Smart Gallery“ ir „Microsoft Teams“ dinaminis vaizdas.

Suderinamumas su populiariomis platformomis taip pat suteikia IT komandoms garantiją, kad jų išmaniųjų patalpų technologija ir toliau atitiks besikeičiančius hibridinių darbuotojų poreikius.

„Logitech Sight“ lengva diegti, nes pridedami laikikliai ir integruoti kabelių valdymo sprendimai, patiksiantys IT komandoms, kurios stengiasi bendradarbiavimo erdves įrengti taip, kad jos būtų lanksčios ir keičiamo dydžio. Valdymas paprastas naudojant „Logitech Sync“ – nemokamą programinę įrangą, kuri leidžia stebėti įrenginius, juos naujinti ir šalinti triktis iš debesijos sąsajos.

„Logitech Sight“ yra suderinama su „Rally Bar“ ir „Rally Bar Mini“, todėl IT komandos gali drąsiai diegti šią naują technologiją su savo turimomis vaizdo kameromis.

Kainos ir prieinamumas

„Logitech Sight“ galima įsigyti visame pasaulyje, rekomenduojama mažmeninė kaina – 2 399 EUR.

Rate this item
(0 votes)