Login to your account

Username *
Password *

„Samsung“ pristatė naujos kartos atminties korteles: stebins sparta ir užtikrins duomenų saugumą

By Publicum Rugsėjis 21, 2023 151

 

Pietų Korėjos technologijų bendrovė „Samsung“ pristatė aukščiausios klasės „PRO Ultimate“ atminties kortelių seriją. Naujos „MicroSD“ ir tradicinio „SD“ formato atmintinės pasižymi iki 512 GB siekiančia talpa, ypač didele duomenų įrašymo sparta ir sklandžiu veikimu, be to, yra atsparios vandeniui ir išoriniams pažeidimams. 

Naujosios atminties kortelės pristatytos atsižvelgiant į augantį aukštos raiškos turinio, filmuojamo dronais, veiksmo kameromis ir veidrodiniais fotoaparatais, poreikį. Atminties kortelės pritaikytos profesionaliems kūrėjams, kuriems svarbu greitai ir efektyviai dirbti su didelės apimties failais.

Didžiausia sparta savo kategorijoje

Naujoji atminties kortelių serija pasižymi 200 MB/s duomenų įrašymo sparta. Toks didelis našumas, nepriklausomai nuo pasirinktos kortelės talpos, leidžia sklandžiai perkelti daug atminties užimančius 4K (UHD) ir „FullHD“ (FHD) vaizdo įrašus.

Atminties kortelės pasižymi „Application Performance Class 2“ (A2) klasei būdingomis charakteristikomis. Tai užtikrina gerą veikimą net atliekant kelis veiksmus vienu metu. Pavyzdžiui, iš atmintinės į kompiuteryje įdiegtą vaizdo redagavimo programą importuoti vaizdo įrašus ir tuo pačiu metu kortelės atmintyje išsaugoti retušuotas nuotraukas.

Dar didesnis patikimumas ir patvarumas

Siekiant apsaugoti duomenis, „PRO Ultimate“ serija buvo aprūpinta patobulintu klaidų taisymo įrankiu, kuris garantuoja didesnį informacijos įrašymo ir ištrynimo ciklų skaičių. Be to, šios atminties kortelės įveikė griežčiausius rinkoje atsparumo testus – šie parodė, jog kortelės veikia net ir įkritus į vandenį ar iškritus iš didelio aukščio. 

Papildomai, atminties kortelės apsaugotos nuo oro uosto saugumo patikros zonoje naudojamų rentgeno spindulių, išmagnetinimo bei ekstremalių oro temperatūrų. Visi šie patobulinimai užtikrina atminties kortelių ilgaamžiškumą, kurį patvirtina ir joms suteikiama 10 metų garantija.

Platus suderinamumas su įrenginiais

„PRO Ultimate“ SD kortelės gali būti naudojamos veidrodiniuose ir kituose profesionaliuose fotoaparatuose, kamerose, asmeniniuose bei nešiojamuosiuose kompiuteriuose. Nepriklausomai nuo pasirinkto įrenginio, naujos kartos atmintinės suteiks maksimalų medijos failų kūrimo, redagavimo ir perkėlimo greitį.

Naujos atminties kortelės yra suderinamos su įvairių gamintojų „Android“ išmaniaisiais telefonais, planšetėmis, nešiojamomis žaidimų konsolėmis, veiksmo kameromis, dronais ir daugybe kitų įrenginių. 

Pirkėjai galės rinktis iš trijų „PRO Ultimate“ serijos „microSD“ kortelių talpos variantų – 128 GB, 256 GB ir 512 GB. O „PRO Ultimate“ SD kortelės bus siūlomos keturių talpos versijų – 64 GB, 128GB, 256 GB ir 512 GB. „PRO Ultimate“ serijos „microSD“ korteles jau galima įsigyti fizinėse ir elektroninėse parduotuvėse. SD formato kortelės prekybos vietas pasieks jau netrukus – spalio mėnesį.

Rate this item
(0 votes)