Login to your account

Username *
Password *

Prekyboje pasirodys nauja „Sony“ kompaktiška garso kolonėlė „SRS-XB100“

By KoKo Rugpjūtis 24, 2023 282

„Sony Europe“ šiandien pristatė naują kompaktišką belaidę garso kolonėlę „SRS-XB100“. Naujoji kolonėlė išsiskiria švariai atkuriamu pajėgiu garsu, ilgai veikiančia baterija ir savo mobilumu.

„SRS-XB100“ turi pasyvųjį garsiakalbį, sustiprinantį garso bangas ir dėl decentralizuotos diafragmos atkuriantį neiškraipytą garsą net ir pasirinkus aukštą garsumo nustatymą. Nepaisant savo kompaktiškos formos, šis garsiakalbis geba sugeneruoti galingas ir plačiai pasklindančias garso bangas. „Sound Diffusion Processor“ kartu su DSP technologija padeda garsu užpildyti bet kokią erdvę.

Naujojo garsiakalbio baterija veikia iki 16 valandų, todėl muzika galima mėgautis kur kas ilgiau nei anksčiau. Kolonėlei suteiktas IP67 standartas, žymintis jos atsparumą vandeniui bei dulkėms. Jos korpusas yra patvarus dėvėjimuisi, o nešiojimo diržą galima pritvirtinti keliomis padėtimis.

Kolonėlėje integruotas mikrofonas, todėl ją galima panaudoti ir kaip garsiakalbi skambučiams. „Echo Cancelling“ funkcija sumažina foninį triukšmą ir užtikrina, kad dviejų tuo pačiu metu kalbančių žmonių balsai bus tiksliai užfiksuoti.

„Sony“ produktai kuriami ne tik siekiant aukštos garso kokybės, bet ir atsižvelgiant į jų poveikį aplinkai. „SRS-XB100“ kolonėlės korpusas ir diržas dalinai pagaminti iš perdirbto plastiko. Kolonėlės pakuotėje apskritai nenaudojamas plastikas. Tai atspindi „Sony“ siekį sumažinti savo produktų poveikį aplinkai.

Kaina ir pasirodymo data

Naujoji „Sony“ kolonėlė „SRS-XB100“ Europos rinkoje pasirodys rugpjūtį, jos rekomenduojama pardavimo kaina siekia 65 eurus.

Rate this item
(0 votes)