Login to your account

Username *
Password *

LG pristato „UltraGear“ žaidimų monitorius su pirmuoju pasaulyje 240 Hz OLED skydeliu

By Fabula Gegužė 12, 2023 277

Naujieji 27 ir 45 colių monitoriai pasižymi sparčiausiu OLED veikimu iš visų „UltraGear“ modelių ir garantuoja aukščiausio lygio žaidimo įspūdžius.

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) parodoje „CES 2023“ pristato naujausią aukščiausios klasės „UltraGear™“ OLED žaidimų monitorių (modeliai 27GR95QE ir 45GR95QE) seriją. Naujieji „UltraGear“ monitoriai įrodo LG lyderystę sparčiai augančioje OLED kategorijoje ir stiprią bendrovės poziciją pasaulinėje žaidimų ekranų rinkoje.

Naujieji 27 ir 45 colių modeliai su pirmuoju pasaulyje 240 Hz OLED skydeliu*, kurį gamina tik LG, pasižymi rekordiniu 0,03 milisekundės (GTG) reakcijos laiku, taip pat aukščiausia savaiminio apšvietimo vaizdo kokybe, tiksliomis, tikroviškomis spalvomis ir nepriekaištingu kontrastu. Dėl šių pažangiausių ekrano technologijų naujausi modeliai atitinka visus vartotojų lūkesčius, keliamus žaidimų monitoriams.

27 colių OLED žaidimų monitorius, išsiskiriantis neregėta sparta

LG „UltraGear“ OLED žaidimų monitorius (modelis 27GR95QE) pasižymi veikimu, reikalingu maksimaliam mėgavimuisi naujausiais žaidimais – jo QHD (2560 x 1440) raiškos OLED ekranas išsiskiria 240 Hz atnaujinimo dažniu ir stulbinamu 0,03 ms (GTG) reakcijos laiku, tad užtikrinimas sklandus ir nevėluojantis žaidimų vaizdas. Monitorius apima 98,5 proc. DCI-P3 spalvų gamos, todėl ryški grafika visiškai perteikia žaidimo dizainerių ir skaitmeninių menų kūrėjų viziją. Be to, apsauga nuo atspindžių ir mažu blizgumu (AGLR) pasižymintis monitoriaus skydelis palengvina ekrane rodomų vaizdų matomumą, kad būtų galima mėgautis žaidimu be trukdžių, nepriklausomai nuo aplinkos apšvietimo.

LG 27 colių „UltraGear“ palaiko kintamąjį atnaujinimo dažnį (VRR), „NVIDIA G-SYNC Compatible“ ir „FreeSync Premium“, taigi vaizdas yra sklandus, o trūkčiojimų ar strigimų – labai mažai. Monitorius palaiko HDMI 2.1 ir „DisplayPort 1.4“ jungtis, jame taip pat yra 4 atšakų ausinių išvadas, suteikiantis galimybę mėgautis tikrovišku erdviniu „DTS Headphone:X“ garsu. O komplekte esantis nuotolinio valdymo pultas leidžia greitai ir lengvai valdyti ekraną bei patogiai naudotis programuojamaisiais sparčiaisiais klavišais.

45 colių lenktas OLED ekranas, leidžiantis panirti į žaidimą nauju lygiu

Parodoje „CES 2023“ kategorijoje „Inovacijų apdovanojimas“ apdovanotas modelis 45GR95QE yra pirmasis LG 45 colių lenktas OLED žaidimų monitorius, kuriam būdingas 21:9 kraštinių santykis ir WQHD (3440 x 1440) raiška. Be to, tai pirmasis 45 colių ekranas su 800R išlinkiu – įdomus, naujas formos sprendimas, sukurtas siekiant suteikti aukščiausio lygio žaidimo potyrių. Monitorius yra sertifikuotas pagrindinės pasaulinės testavimo organizacijos „UL Solutions“ kaip mažai mėlynos šviesos skleidžiantis gaminys. „UltraGear“ monitoriaus OLED skydelis mažiau vargina akis nei įprastas LED skydelis dėl matinio su apsauga nuo atspindžių ir mažu blizgumu pasižyminčio ekrano, todėl galima žaisti ilgiau ir patirti mažiau akių diskomforto.

Lenktas OLED skydelis 45GR95QE pasižymi 1 500 000:1 kontrasto santykiu ir 98,5 proc. DCI-P3 aprėptimi, todėl atkuria ryškias spalvas, sodrią juodą spalvą ir vaizdą rodo labai aiškiai. Tai ne tik pagyvina ekrane vykstantį veiksmą, bet ir padidina žaidėjo dėmesį. 45 colių, kaip ir 27 colių, modelio reakcijos laikas yra 0,03 ms GTG, o atnaujinimo dažnis – 240 Hz. Išnaudodamas didžiulį OLED potencialą, 45GR95QE leidžia visiškai panirti į žaidimą.

„Šie specialūs monitoriai, kuriuose įdiegtos mūsų pramonės šakoje pirmaujančios ekranų technologijos, išsiskiria sparta, reikalinga konkurencingiems žaidimams, taip pat įspūdinga vaizdo kokybe, dėl kurios viskas atrodo ir jaučiama tikroviškiau, – sako „LG Electronics Business Solutions Company“ vyresnysis viceprezidentas ir IT verslo padalinio vadovas Seo Young-jae. – LG, žaidimų įrangos lyderė, ir toliau kurs visiškai naujus klientų potyrius, naudodama aukštos kokybės LG „UltraGear“ žaidimų monitorius, kurie yra įvairių dydžių ir formų, kad atitiktų kiekvieno žaidėjo poreikius.“

Sausio 5–8 d. vykusios parodos „CES 2023“ lankytojai buvo kviečiami užsukti į Las Vegaso konferencijų centro stendą Nr. 15501 ir išbandyti naujausius „UltraGear“ OLED žaidimų monitorius. Nuo gruodžio 12 d. JAV galima iš anksto užsisakyti naujausius LG OLED žaidimų monitorius, kurie sausio mėn. pasirodys pagrindinėse Šiaurės Amerikos ir Azijos rinkose, vasario mėn. – Europoje, o kitais mėnesiais – Artimuosiuose Rytuose ir Lotynų Amerikoje.

Rate this item
(0 votes)