Login to your account

Username *
Password *

Tarptautinėje technologijų parodoje – dėmesys pažangiausiems „Huawei“ įrenginiams 

By Huawei Kovas 02, 2023 252

 

Kasmet Barselonoje vykstančioje vienoje didžiausiųjų išmaniųjų technologijų parodoje „MWC 2023“, „Huawei“ nustebino inovatyviais įrenginiais. Bendrovė technologijų entuziastams pristatė du novatoriškus dėvimus produktus: išmaniųjų ausinių ir išmaniojo laikrodžio funkcijas apjungiantį „Huawei Watch Buds“ bei išmanųjį laikrodį su keičiamu korpusu „Huawei Watch GT Cyber“.

„Praėję metai technologine prasme buvo gausūs: pristatėme puikiai įvertintą „Mate 50“ išmaniųjų telefonų seriją ir modernumu išsiskiriančius išmaniuosius laikrodžius: „Watch GT3 Pro“ ir „Watch D“. Barselonos parodoje „MWC 2023“ akcentavome, jog „Huawei“ vartotojams iš viso pasaulio ir toliau teiks aukščiausios klasės inovacijas, novatoriškus technologijų įrenginius ir paslaugas. Ateityje planuojama dar daugiau investicijų į mokslinius tyrimus bei plėtrą, kurie leis vartotojus nudžiuginti gyvenimo kokybę pagerinančiais įrenginiais“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje. 

Dėmesio sulaukė ir jau pristatyti, ir ką tik dienos šviesą išvydę įrenginiai

Pasak U. Eidžiūnaitės, Lietuvoje rudenį pristatytas išmanusis telefonas „Huawei Mate 50 Pro“ inovacijų parodoje sulaukė jam pelnyto dėmesio. 

„Išmanusis „Mate 50 Pro“ yra iki šiol pažangiausias „Mate“ serijos flagmanas, vartotojus stebinantis tiek modernia kamera, tiek ir veikimo spartumu. Naujasis modelis išsiskiria 50 megapikselių ir 10 lygių reguliuojama diafragmos kamera, kuri prilygsta profesionaliems fotoaparatams. Įrenginys leidžia fiksuoti aukščiausios kokybės nuotraukas su tikroviškais atspalviais ir spalvų tekstūra. Išmanioji diafragma reguliuoja šviesos patekimą pagal fotografavimo vietą ir nuotraukos tipą, todėl automatiškai pritaikomas reikiamas nuotraukos gylis ir fono suliejimo laipsnis. Barselonoje turėjome atskirą stendą, norintiems išmėginti makro fotografijos subtilybes bei susipažinti su fizinės diafragmos technologija“, – dalinasi U. Eidžiūnaitė.

Tarp inovatyviųjų „Huawei“ įrenginių stende buvo eksponuojamas ir išmanusis laikrodis „Huawei Watch D“ – pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis, matuojantis kraujospūdį. 

„Išmanusis laikrodis „Watch D“ yra universalus įrenginys, siūlantis svarbiausias sveikatos stebėjimo funkcijas: kraujo spaudimo matavimą, atlieka širdies kardiogramą. Tikslų kraujospūdžio matavimą užtikrina pažangus laikrodžio dirželis, kuris veikia kaip tradicinis kraujospūdžio matavimo prietaisas ir tiksliai matuoja vartotojo kraujospūdį. Renginyje sulaukėme daug teigiamų atsiliepimų iš dalyvių, kurie pastebėjo, kiek laiko gali užimti kasdienis kraujospūdžio matavimas įprastais prietaisais. „Watch D“ laikrodis išsprendžia ne tik šią problemą, bet ir yra gerokai patogesnė alternatyva daug vietos užimantiems kraujospūdžio matavimo aparatams“, – pastebi U. Eidžiūnaitė.

Greta pripažinimo jau sulaukusio flagmano ir išskirtinio išmaniojo laikrodžio, renginyje pristatyti ir originalūs technologiniai sprendimai. 

„Išmanusis laikrodis su integruotomis belaidėmis ausinėmis nėra kasdienis reiškinys, todėl „Huawei Watch Buds“ pasisekimas – suprantamas. Tai yra gyvenimą palengvinanti inovacija, kurią įsigijus nereikia turėti dviejų skirtingų įrenginių: vartotojai gauną ne tik pažangų išmanųjį laikrodį, bet ir kasdien praverčiančias belaides ausines. Su šiuo įrenginiu orientavomės į bėgančius žmones: tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, kadangi modernus gyvenimo ritmas mus skatina judėti į priekį ir pristatyti technologijų rinkoje dar nematytus produktus“, – pažymi U. Eidžiūnaitė.

„Watch Buds“ išmanusis laikrodis turi tikslų širdies ritmo, SpO2 stebėjimą ir siūlo net 80 treniruočių režimų.

Tarp kitų „Huawei“ pristatytų įrenginių technologijų parodoje „MWC 2023“ dalyviai dėmesį atkreipė ir į „Huawei GT Cyber“ išmanųjį laikrodį. Šis įrenginys išsiskiria tuo, kad laikrodžio ciferblatas nesunkiai išsistumia ir gali būti derinamas su skirtingais dirželiais. Dinamiškas įrenginio korpusas domino ne tik technologiniais duomenimis, bet ir potencialiomis dėvėjimo alternatyvomis ir naujais stiliaus sprendimais.   

Rate this item
(0 votes)