Login to your account

Username *
Password *

Su gimtadieniu, Vilniau! „Tele2“ pristato ypatingą planą visai Lietuvai

By Tele2 Sausio 25, 2023 239

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ Vilniaus gimtadienio proga pristato specialų interneto planą su 700 GB. Sausio 25-ąją, pasiūlymu „VILNIUS“, gali pasinaudoti visi Lietuvos gyventojai.

Mobiliojo ryšio operatoriaus duomenimis, sunaudojamų interneto duomenų kiekiai kasmet auga neįtikėtinu greičiu. Skaičiuojama, kad „Tele2“ klientai kasdien išnaršo apie 1295 TB duomenų, o vien vilniečiai – apie 229 TB per dieną. 

„Nors Vilnius jau švenčia įspūdingą 700 metų jubiliejų, jis išlieka jaunas ir yra atviras inovacijoms. XIV amžiuje kunigaikštis Gediminas kvietė į sostinę geriausius amatininkus ir pirklius, siųsdamas laiškus. Šiais laikais keitimasis informacija tapo kur kas greitesnis ir paprastesnis, o modernios technologijos – neatsiejama visų mūsų kasdienybės dalimi“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Sausio 25 dieną, Vilniaus 700-ojo gimtadienio proga, „Tele2“ pristato išskirtinį planą klientams visoje Lietuvoje. Pasiūlymą „VILNIUS“ tik sausio 25d. galima užsisakyti už 13,25 Eur mėnesinį mokestį. Ši akcija pažymi miestui reikšmingus simbolinius skaičius – duomenų skaičius simbolizuoja sostinės 700-ąjį gimtadienį, o plano kaina – miesto įkūrimo datą.

„Laisvo interneto“ plano kaina galioja, kai sutartis sudaroma 24 mėnesių terminui. Į pasiūlymą neįskaičiuota modemo kaina – ji prasideda nuo 2,5 Eur/mėn. Užsisakę specialų planą, klientai gaus ir papildomų nemokamų paslaugų – 3 mėnesius naudosis „Mobile-ID“ ir pirmą mėnesį naršys nemokamai. 

Pasak tarptautinės duomenų bendrovės „IDC Global DataSphere“, kasmetinis duomenų sunaudojimas auga eksponentiškai. Įmonės statistika rodo, kad 2018 m, pasaulinė duomenų sfera buvo 33 ZB, prognozuojama, kad 2025 m. ji išaugs net iki 175 ZB (1 ZB yra apytikriai milijardas TB). 

Rate this item
(0 votes)