Login to your account

Username *
Password *

Technologinės dovanos po eglute. KIVI idėjos

By KIVI Gruodis 21, 2022 249

Jau seniai svajojate apie išmanųjį televizorių? Ar gal televizorius virtuvėje veikia „iš paskutiniųjų jėgų“? Arba pagaliau metų gale baigtas remontas svetainėje ir atėjo laikas rinktis techniką? KIVI žino, kokia dovana galėtų pradžiuginti jus ir jūsų artimuosius per šventes.

Nuo 2016 metų KIVI specializuojasi išmaniųjų televizorių kūrimo ir gamybos srityje. Kadangi prekės ženklo širdis plaka Ukrainoje, ji puikiai žino, kokie sunkūs ir kupini įvairiausių įvykių buvo šie metai. Tačiau nuovargis neturėtų tapti kliūtimi šventinei nuotaikai – pats metas atsiduoti Kalėdų dvasiai ir apsipirkti. O kad dovanų pasirinkimo ir paieškos procesas neatimtų iš jūsų per daug jėgų, KIVI pateikia keletą idėjų, kaip pradžiuginti šeimą ir draugus. Ar net save – juk Kalėdų Senelis žino, kad ištisus metus buvote labai mandagūs ir nusipelnėte trokštamos technologinės dovanos.
KIVI partnerių tinkluose ir internetinės prekybos platformose galiojančios šventinės nuolaidos papildomai paskatins apsipirkti. Svajonės išsipildymas taupant biudžetą – galbūt tai yra Kalėdų magija?

Svajonė apie Smart TV

„Youtube“ dideliame ekrane, filmai ir serialai iš peržiūros platformų, turinio transliavimas iš išmaniojo telefono per kelias sekundes ar kanalų valdymas balso komandomis – visa tai įmanoma su KIVI išmaniuoju televizoriumi. Televizoriai veikia „Android TV OS“ pagrindu ir palaiko daugiau nei 10 000 programėlių. O nuosavoje „KIVI Media“ programėlėje jums bus prieinami kanalai, filmai, fitneso treniruotės ir žaidimai – viskas vienoje vietoje. KIVI televizoriai gali pakeisti net žaidimų konsolę, nes juose įdiegta „Boosteroid“ žaidimų debesyje paslauga. Pramogoms su šeima ar draugais numatyta „Air Console“ paslauga, leidžianti viename ekrane vienu metu žaisti keliems žaidėjams (iki 16 žmonių). Įdomi idėja Kalėdų vakarėliui, ar ne?

Dideliame ekrane

KIVI asortimentą sudaro nuo 24 iki 65 colių įstrižainės modeliai, todėl kiekvienas galės pasirinkti tobulą sprendimą savo namams. „MEMC“ technologijos naudojimo dėka dinamiškas vaizdas dideliame ekrane atrodys sklandžiai, be trūkčiojimų. „Super Contrast Control“ technologija leidžia keisti vaizdo kontrastą tam tikrose ekrano vietose esant tamsioms scenoms. Be to, „UltraClear“ pagerins vaizdo aiškumą, esant žemesnei nei 4K kokybei.

Ypatingą dėmesį gamintojas skiria dizainui. KIVI televizoriai beveik neturi rėmelių – jų matoma dalis siekia vos 2,6 mm. Taip pat technika aprūpinta elegantiškais plonais metaliniais stovais, jei televizorius statomas ant lentynos. O tam, kad įrenginys puikiai papildytų bet kokį interjerą, pateikiami du spalvų variantai – juodas ir baltas.

Virtuvėje arba miegamajame

Jei visi jūsų reikalavimai televizoriui yra televizijos kanalų žiūrėjimas ir jums reikia kompaktiško įrenginio, pavyzdžiui, virtuvei ar miegamajam, tada pagrindiniai 24 arba 32 colių KIVI modeliai būtų geras pasirinkimas. 32H510KD, 32H540LB, 24H500LB modeliuose nėra Smart TV, todėl nepermokate už nereikalingas funkcijas. Televizoriai transliuoja laidas didelės raiškos (HDTV) formatu, vaizdas atrodo tikroviškas, ryškus ir detalizuotas. Numatytos USB, HDMI, HDMI ARC, HDMI CEC jungtys, 3.5 mini-jack lizdas, koaksikalinė garso išvestis, VGA, SCART, mini RCA, kurie leidžia prie televizoriaus prijungti papildomą įrangą ar rodyti turinį ekrane iš išorinės laikmenos. Aukštą garso kokybę garantuoja du JVCKenwood garsiakalbiai, kiekvieno iš kurių galia yra 5 W.

Apsilankykite KIVI partnerių svetainėse ir sužinokite Jūsų svajonių išmaniųjų televizorių šventines kainas: Cenuklubos, RD Electronics.

Apie KIVI

KIVI yra 2016 metais įkurta Ukrainos įmonė. Pagrindinė veikla – televizorių kūrimas ir gamyba. Šiandien KIVI yra tarptautinė įmonė, platinanti produktus Europoje ir Azijoje bei kurios Europos biuras yra Budapešte, Vengrijoje. Neseniai įmonė atidarė biurą Lenkijoje (Varšuvoje). Tyrimų ir plėtros skyrius yra Ukrainoje ir Kinijoje.
KIVI gamyba vykdoma didžiausio pasaulyje kontraktinio gamintojo MTC (Šendženas, Kinija) gamyklose ir atitinka tarptautinius kokybės reikalavimus. Gamyboje KIVI naudoja pirmaujančių Kinijos, Japonijos, Taivano ir Pietų Korėjos gamintojų komponentus.

Šiai dienai jau parduota daugiau nei 1,5 mln. įrenginių.

KIVI yra sertifikuotas „Google“ ir „Netflix“ partneris.

https://kivismart.com/

Rate this item
(0 votes)