Login to your account

Username *
Password *

Jau galima užsisakyti „Sony“ naują žaidimų monitorių „INZONE M3”

By KOKO Lapkritis 16, 2022 342

„Sony Europe“ paskelbė apie galimybę užsisakyti kompiuteriniams žaidimams skirtą 27 colių įstrižainės dydžio monitorių „INZONE M3“. Nauja „Sony“ žaidimams skirtų priedų serija „INZONE“, pasitelkus bendrovės pasiekimus audiovizualinių technologijų srityje, suteikia vartotojams galimybę mėgautis įtraukiu patyrimu ir tuo pačiu metu dar geriau sutelkti dėmesį į žaidimo veiksmą.

Naujasis „INZONE M3“ žaidimų monitorius, palaikantis HDR spalvų atkūrimą, siūlo „Full HD“ raišką ir aukšto dažnio kadrų kaitą su minimaliu uždelsimu (240 Hz, 1 ms GtG), taip pat kintančio kadrų atnaujinimo technologiją, kuri leidžia lengviau pastebėti varžovų judesius pirmojo asmens šaudyklėse. Šis monitorius perteikia 99 proc. sRGB spalvų spektro ir padeda atkurti ryškiaspalvį, išraiškingą vaizdą. Geriau atvaizduojami šešėliai ir spalvų pustoniai sustiprina realistiškumo įspūdį.

Nedidelio pločio trijų atramos taškų monitoriaus stovas leidžia optimaliai išnaudoti vietą ant stalo bei patogiai sutalpinti įvairius išorinius priedus ant paviršiaus, pavyzdžiui, žaisti pritaikytą klaviatūrą su perskyrimu rankomis ar platų žaidimų pelės kilimėlį. Tokie priedai gali būti padėti ir šalia, ir po monitoriumi. Monitoriaus aukštis ir pasvirimo kampas yra reguliuojami, jis pritaikytas paslėpti kabelius.

Monitorius aprūpintas specialia signalo šaltinio perjungimo funkcija „Auto KVM Switch“ (Auto USB Hub Switch), kuri vartotojui leidžia monitorių prijungti prie 2 kompiuterių ir valdyti juos per tą pačią klaviatūrą, pelę ir ausines, prijungtas prie monitoriaus.

„INZONE M3“ turi žaidimų kompiuteriui „PlayStation 5“ pritaikytų funkcijų ir palaiko spalvinį režimą „Auto HDR Tone Mapping“, kuris automatiškai atpažįsta monitorių ir parenka atitinkamus HDR spalvų nustatymus. Žiūrint filmus per „PlayStation 5“ konsolę, šis monitorius automatiškai persijungia į kino režimą „Cinema Mode“, o žaidžiant žaidimus – į režimą „Game Mode“.

„Sony“ programinė įranga „INZONE Hub“ padeda valdyti „INZONE“ monitorių ir žaidimams skirtų ausinių parametrus bei taip jų veikseną pritaikyti pagal kiekvieno žaidėjo individualius poreikius.

„Sony“ monitoriaus „INZONE M3“ parametrai:
27 colių įstrižainės „Full HD“ raiškos ekranas su IPS ir 1 ms GtG (Grey-to-Grey) reakcijos laiku ir kintančios kadrų atnaujinimo technologijų kaip „NVIDIA G-SYNC“ ir VRR per „HDMI 2.1“ standartą palaikymu;
„DisplayHDR 400“ sertifikatas ir 99 proc. „sRGB“ spalvinės gamos palaikymas bei 1,07 mlrd. skirtingų atspalvių atkūrimas, praturtinantis patyrimą žaidimų metu.

Monitorius „INZONE M3“ prekyboje pasirodys 2023 sausį, jo kaina sieks 699 eurų.

Rate this item
(0 votes)