Login to your account

Username *
Password *

„Sony“ pristato naują vaizdo turinio kūrėjams skirtą kamerą

„Sony“ pristatė naują vaizdo turinio kūrėjams skirtą kamerą „ZV-1F“, išsiskiriančią plačiomis kūrybinėmis galimybėmis, paprastu valdymu, pažangiomis sąsajomis ir tvariu dizainu. Ši itin kompaktiško dydžio kamera, aprūpinti naujausiomis technologijomis, pritaikyta ir filmuoti, ir fotografuoti bei leidžia gauti nepriekaištingos kokybės turinį.

Naujoji „Sony“ kamera naudoja itin plataus kampo 20 mm F2.0 objektyvą, kurio charakteristikos pritaikytos savęs filmavimui ir leidžia kartu su filmuojamu subjektu pakankamai plačiai užfiksuoti jį supančią aplinką. Su šia kamera taip pat galima gauti išsiliejusio fono efektą ir filmuotuose vaizduose, ir nuotraukose, kas padeda dar labiau išskirti subjektą bei išgauti švelnesnės išvaizdos aplinkinį foną. Kamera turi elektroninį vaizdo stabilizavimą „Active Mode“ režime, kas užtikrina stabilesnį vaizdą judant ir laikant kamerą rankoje.

Kamera „ZV-1F“ aprūpinta funkciją „Soft Skin Effect“, kuri padeda išgauti itin natūraliai atrodantį odos atspalvį filmuotuose vaizduose ir nuotraukose. Tuo metu funkcija „Face Priority AE“ automatiškai parenka šviesumo nustatymus taip, kad veidas visada būtų užfiksuojamas optimaliomis apšviestumo sąlygomis net ir tais atvejais, kai filmavimo metu keičiasi apšvietimo intensyvumas.

„ZV-1F“ taip pat išsiskiria itin tiksliai veikiančiu autofokusavimo režimu ir fokusavimo pagal akis funkcija „Eye AF“, kuri aptinka ir žmonių, ir gyvūnų akis ir pagal tai užfiksuoja bei išlaiko fokusą kadre. Kameros naudotojai gali lengvai valdyti fokuso objektą per jutiklinį kameros ekranėlį.

Nauja „Creative Look“ leidžia pasirinkti iš kelių išankstinių vaizdo efektų su skirtingais atspalvių, šviesumo lygio, spalvinio gylio ir kitais parametrais bei pasirinkimą taikyti filmuojamiems vaizdams ir nuotraukomis. Iš viso siūloma 10 skirtingų nustatymų, kurie suteikia galimybę dalintis ką tik užfiksuotu turiniu be papildomo redagavimo.

Naujoji kamera gali pasiūlyti sulėtinto ir pagreitinto filmavimo režimus, kurie fiksuojamą vaizdą gali sulėtinti 5 kartus ar jį pagreitinti 60 kartų išgaunant intervalinio video efektą.

Kameroje integruotas kryptinis mikrofonas su 3 kapsulėmis ir apsauga nuo vėjo, kas padeda įrašyti aiškų balsą ir sumažina aplinkos triukšmo efektą.

„ZV-1F“ yra itin kompaktiškos formos ir sveria vos 229 gramus, todėl ją galima patogiai nešiotis kiekvieną dieną. Kamera turi kintamo kampo jutiklinį LCD ekranėlį, kuriame lietimu galima valdyti įvairius nustatymus, įskaitant ir priartinimo funkciją.

Specialus „Bokeh Switch“ mygtukas leidžia akimirksniu padidinti diafragmos reikšmę ir, pavyzdžiui, filmavimo metu gauti išsiliejusio fono efektą, kuris geriau išryškina veidą. Tuo metu „Product Showcase“ funkcija įgalina sklandų fokuso perėjimą nuo veido prie objekto ir itin praverčia rengiant produktų apžvalgas.

Ryšiai ir priedai

Naujoji „Sony“ kamera yra pritaikyta naudoti kartu su išmaniuoju telefonu. Nauja „Sony“ programėlė „Imaging Edge Mobile Plus“ leidžia kameros naudotojams prie išmaniojo telefono ją prijungti per „Bluetooth“ ar „Wi-Fi“ ryšius ir perkelti nuotraukas ar užfiksuotus vaizdus. Taip jais galima iš karto pasidalinti socialinių tinklų platformose.

Be to, vartotojai gali pažymėti patinkančius kadrus specialia žyma įkėlimui į socialinius tinklus. Taip pat galima pasirinkti 15, 30 ar 60 sekundžių vaizdo iškarpas ir jas patalpinti platformose išvengiant papildomo poreikio redaguoti vaizdą dėl trukmės apribojimų.

Per programėlę „Imaging Edge Mobile Plus“ galima valdyti įvairius kameros nustatymus įskaitant datą, laiką ir lokaciją, taip pat atsisiųsti tvarkykles bei naudotojo gidus. Programėlę taip pat galima naudoti kaip nuotolinį kameros valdymo pultelį, matyti baterijos ar atminties kortelės užpildymo lygį.

Naudotojai šią „Sony“ kamerą gali naudoti aukštos kokybės tiesioginėms vaizdo transliacijoms. Kamera gali būti panaudojama ir konferenciniam skambučiui ją prijungus prie kompiuterio ar išmaniojo telefono per USB jungtį.

Kartu su „ZV-1F“ galima naudoti laikiklį „GP-VPT2BT Shooting Grip“ su nuotolinio valdymo galimybe, leidžiantį kontroliuoti priartinimą, įrašymą ir kitas funkcijas. Šį laikiklį galima konvertuoti į kompaktišką trikojį taip išplečiant filmavimo galimybes. Prie kameros galima prijungti atskirą mikrofoną.

„ZV-1F“ sukurta rūpinantis aplinka, todėl jos korpuso konstrukcijoje ir kartu parduodamuose prieduose naudojama perdirbta medžiaga „SORPLAS“. Augalinės kilmės neaustinės medžiagos panaudotos įpakavimui taip sumažinant plastiko naudojimą.

Pagrindinės „ZV-1F“ kameros ypatybės:

  • Nekintamo židinio nuotolio plataus kampo 20 mm F2.0 aukštos kokybės objektyvas asmenukių fotografavimui ir filmavimui;
  • Išsiliejusio fono efektas ir veido prioretizavimo funkcija, pritaikyti kadre išskirti pagrindinį objektą;
  • Elektroninė vaizdo stabilizavimo sistema filmavimui „Active Mode“, sulėtinto ir pagreitinto filmavimo režimai;
  • „Creative Look“ spalviniai nustatymai ir „Product Showcase“ funkcija vaizdo apžvalgoms;
  • Belaidė sąsaja su telefonu, pritaikyta sklandžiam turinio talpinimui socialinėse platformose.
Rate this item
(0 votes)