Login to your account

Username *
Password *

„TP Vision“ laimėjo keturis EISA apdovanojimus per konkurso 40-ąsias metines

By Phillips Rugpjūtis 17, 2022 339

„Philips TV & Sound“ gaminiai apdovanoti už išskirtinę vaizdo ir garso kokybę

Philips Fidelio FB1 laimėjo EISA Integruotos garso kolonėlės 2022-2023 apdovanojimą
55 colių PUS8807 laimėjo EISA Šeimos televizoriaus 2022-2023 apdovanojimą
65 colių OLED+937 laimėjo EISA Metų namų kino televizoriaus 2022-2023 apdovanojimą
55 colių OLED807 laimėjo EISA Geriausio pirkinio OLED TV 2022-2023 apdovanojimą

„Philips“ prekės ženklo TV ir garso gaminiai atitinka etaloninius audio-video rinkos standartu. Šiais metais „TP Vision“ įvertinta keturiais laimėjimais prestižiniuose 2022/23 m. EISA (Ekspertų vaizdo ir garso asociacijos) apdovanojimuose.

Ir šiais metais tapo EISA apdovanojimų nugalėtojais dėl puikios vaizdo ir garso kokybės, inovatyvios technologijos ir išskirtinio europietiško dizaino tapo „Philips“ „Ambilight“ OLED televizoriai, kurių gretas papildė ir kompanijos aukščiausios klasės „Performance“ serijos 8807 „Ambilight“ televizorius, vartotojų įvertintas kaip „išrinktasis“, nes yra lengvai suprantamas ir turi visas būtinas funkcijas.

Garso srityje „Philips Fidelio“ yra nepamainomas. EISA jį dar kartą įvertino ir antrą kartą iš eilės jam suteikė aukso medalį garso kolonėlių kategorijoje. 2022/23 m. aukščiausią apdovanojimą pelnė puikusis „Fidelio FB1“.

EISA apdovanojimai yra aukščiausias audio-video pramonės pripažinimas. Jau 40 metų ši organizacija renka geriausius televizijos, vaizdo ir garso įrenginius, kuriuos vertina EISA žiuri, sudaryta iš ekspertų, atstovaujančių 59 autoritetingiausiems specializuotiems technologijų leidiniams ir technologijų guru iš 30 šalių visame pasaulyje.

„TP Vision“ komanda investavo daug laiko ir išteklių, kad užtikrintų, jog „Philips“ „Ambilight“ televizoriai ir „Philips Audio“ prietaisai ir toliau išlaikytų aukščiausią audio-video rinkos lygį. Todėl džiaugiamės, kad mūsų darbas sulaukė oficialaus mūsų srities ekspertų autoriteto pripažinimo. Gerbiame EISA vertintojų komandą ir nepaprastai džiaugiamės, kad susižavėjimas mūsų televizorių ir garso gaminiais įvertintas pergalėmis“, – visos komandos sėkme džiaugėsi „TP Vision“ rinkodaros vadovas Martijnas Smeltas.

„Garso kokybė yra vienas svarbiausių televizorių pirkėjų pageidavimų, o „Philips“ 65OLED+937 televizoriuje garsui skiriamas didžiausias dėmesys. Integruota „Bowers & Wilkins“ sukurta garsiakalbių sistema idealiai dera su nuostabiu vaizdu, kurį užtikrina didelio ryškumo „EX Royal“ OLED ekranas ir „P5 AI Dual Picture“ procesorius su pažangiu HDR (didelio dinaminio diapazono) tonų atvaizdavimu. Šis 5.1.2 kanalų garsiakalbis tarsi apgaubia iš visų pusių: nauji šoniniai garsiakalbiai ir pertvarkyti „Dolby Atmos“ įrenginiai išplečia garso lauką, centre sumontuotas titano kupolo aukštų dažnių garsiakalbis dialogams suteikia aiškumo detalėms ir erdviškumą, o 100x65 mm žemų dažnių garsiakalbis – sodrų bosų garsą. Dizainas taip pat nėra antraeilis dalykas, nes protingai pakreiptas korpusas dera su televizoriaus staliniu stovu, todėl „65OLED+937“ yra puota ne tik ausims, bet ir akims“, – sakė teisėjai, 65 colių „OLED937“ televizoriui skirdami EISA 2022-2023 „Metų namų kino televizoriaus“ apdovanojimą.

Skirdami EISA 2022-2023 m. „Geriausio pirkinio“ apdovanojimą „Philips“ televizoriui „55OLED807“ teisėjai negailėjo liaupsių.

„Philips“ vidutinio lygio OLED modelis „55OLED807“ pasižymi našumu ir specifikacijomis, kurios gerokai viršija jo prieinamą kainą. Šiame įmantraus stiliaus plokščiaekraniame televizoriuje, kuriame suderintas naujausias, didesnio ryškumo „EX“ ekranas ir naujos kartos gerai žinomo ir aukšto lygio P5 procesorius, su scenas pagyvinančiu „Ambilight“ apšvietimu ir besisukančiu stoveliu, derinamas juodos spalvos lygio meistriškumas, nuostabūs HDR pasiekimai, ryškus 4K raiškumas ir autentiškos, gyvos spalvos. Prie išsamaus vaizdo nustatymų asortimento prisideda išsamūs vaizdo koregavimai, todėl „55OLED807“ tinka ir televizijos mėgėjams, ir mėgėjams eksperimentuoti, o dėl jungčių, įskaitant dvi HDMI įvestis, palaikančias 120 Hz vaizdo dažnį ir kintamą atnaujinimo dažnį, šį televizorių pamėgs ir kompiuterinių žaidimų mėgėjai“.

Didžiausią įspūdį teisėjams padarė „Išrinktasis“ „55PUS8807“ televizorius.

„Šis 55 colių LED apšviestas LCD televizorius, kurį gamintojas „Philips“ dar vadina „Išrinktuoju“, žiūrovo laisvalaikį pagyvina įspūdingomis filmų, televizijos ir žaidimų patirtimis, tuo pačiu metu stipriai netuštindamas jūsų piniginės. Gerokai patobulinęs savo pirmtaką „55PUS8807“ yra pritaikytas konsolinių žaidimų mėgėjams – nauja „Žaidimų juostos“ funkcija, HDMI 2.1 jungtys, visapusiška išmanioji sistema „Android TV 11“ suteikia galimybę naudotis srautinių transliacijų platformomis ir muzika. 4K HDR (įskaitant HDR10+ ir „Dolby Vision“) atkūrimą sustiprina sodrios spalvos ir didelis ryškumas, todėl televizorius daro įspūdį net gerai apšviestose patalpose. Be to, dėl televizoriaus S-IPS ekrano plataus žiūrėjimo kampo galimybės kiekvienas šeimos narys esantis svetainėje gali mėgautis aukštos kokybės vaizdu“, – sako EISA žiuri.

Dar kartą pripažindami „Philips Fidelio“ prietaisus garso kokybės viršūne, EISA teisėjai „Fidelio FB1“ pavadino asortimento perlu.

„Philips“ „Fidelio“ asortimento perlas yra FB1 funkcijų kupina garso kolonėlė nepaisant dydžio užtikrina fantastiškai platų garsą. FB1išskirtinis žemų dažnių perteikimas, nes joje įmontuoti du žemų dažnių garsiakalbiai demonstruoja tokią galią, tvirtumą ir gylį, kokio paprastai tikimasi iš išorinio žemų dažnių garsiakalbio, o atskiri LCR kanalų garsiakalbių masyvai užtikrina puikų dialogų ir efektų perteikimą. 3D garsas, nesvarbu, ar tai būtų „Dolby Atmos“, „DTS:X“ ar virtualus, sklinda per gražiai apšviestus, į viršų nukreiptus garsiakalbius. Apskritai, FB1 garsiakalbio veikimas pasižymi sklandumu ir išraiškingumu, kuris yra visiškai pakerintis, todėl šis garsiakalbis yra tinkamas bet kokiai progai“, – sakė EISA teisėjai.

55 colių OLED807 ir 55 colių PUS8807 jau parduodami visoje Europoje. 65 colių OLED+937 oficialiai bus pristatytas rugpjūčio 31 d. Garso kolonėlę „Philips Fidelio FB1 Soundbar“ bus galima įsigyti rudens pabaigoje.

Daugiau informacijos apie EISA rasite svetainėje www.eisa.eu.

Rate this item
(0 votes)