Login to your account

Username *
Password *

Dar viena svarbi „Klix“ partnerystė: atsiskaitymų sprendimą įsidiegė e. prekybos gigantė

By Citadele Rugpjūtis 07, 2023 327

„Citadele“ banko inovatyvių elektroninių atsiskaitymų sprendimą „Klix“ įsidiegė viena iš didžiausią elektronikos prekių asortimentą turinčių elektroninių parduotuvių Lietuvoje – RDE.lt. Šis šiuolaikiškas sprendimas pasirinktas siekiant dar labiau palengvinti klientams kelią apsipirkimo metu. Juo naudojantis nereikia kurti pirkėjo paskyros, o apsiperkant be jos kaskart suvesti asmeninių duomenų.

„Džiaugiamės, kad mūsų šiuolaikiniais sprendimais, kurie leidžia vartotojams greitai ir patogiai atsiskaityti elektroniniu būdu, susidomi vis daugiau prekybininkų, tarp jų ir didžiausios regiono bendrovės. Įrankis „Klix“ užtikrina sklandų ir saugų e. atsiskaitymą, o tai yra ypač svarbu apsiperkant internetu“, – sako „Citadele“ banko Baltijos šalių lėšų valdymo ir prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška.

„Klix“ leidžia vartotojui atsiskaityti banko kortele ir susieti jos duomenis su savo telefono numeriu vienu paspaudimu „Klix“ programėlėje. Atsiskaitant elektroninėje platformoje, kurioje įdiegtas šis sprendimas, nereikia kurti pirkėjo paskyros arba apsiperkant be jos kaskart suvesti asmeninių duomenų. Sprendimas taip pat leidžia klientams pasiūlyti galimybę pirkti iš karto ir sumokėti vėliau (angl. „Buy Now and Pay Later“).

„Esame viena iš didžiausių elektronikos prekėmis prekiaujančių el. parduotuvių Lietuvoje, mūsų paslaugomis naudojasi šimtai tūkstančių klientų. Siekdami patenkinti kintančius jų poreikius nuolat plečiame asortimentą ir stengiamės užtikrinti paslaugų kokybę pasitelkdami naujausius ir patogiausius techninius sprendimus, siūlomus rinkoje. Mūsų svetainėje klientai gali rinktis iš daugiau nei 65 000 elektronikos prekių, o patogiam pirkimo sprendimui naudojame „Klix“ įrankį, kuris ne tik sutaupo klientams laiko, bet ir suteikia galimybę už pirkinius atsiskaityti dalimis – šis atsiskaitymo būdas darosi vis populiaresnis, tad džiaugiamės turėdami patikimą partnerį, kuris tokį sprendimą siūlo mūsų klientams“, – patirtimi dalijasi Bogdan Nesterenko, RDE projektų vadovas.

 

„Klix“ jau turi daugiau nei 200 tūkst. registruotų vartotojų. Apmokėjimą su „Klix“ siūlo tokios populiarios prekybos platformos kaip RDE, „AirBaltic“, „Varle.lt“, „Senukai“, „Gintarinė vaistinė“, „Lietuvos Geležinkeliai“, „a1.lt“, ir kitos. Dabartiniais duomenimis, „Citadele“ sukurtą „Klix “ įrankį jau naudoja daugiau kaip 1000 internetinių parduotuvių Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.

Internetinė parduotuvė RDE.lt Lietuvoje veikia daugiau nei 10 metų ir per šį laikotarpį jau aptarnavo šimtus tūkstančių klientų. E. parduotuvė prekiauja populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, savo klientams siūlantis didžiulį prekių asortimentą už prieinamą kainą.

 

Rate this item
(0 votes)