Login to your account

Username *
Password *

Pristatė naują „Odyssey Neo G7“ monitorių: privalumus pastebės ne tik žaidimų mėgėjai

By Samsung Vasario 08, 2023 309

„Samsung Odyssey“ liniją papildė dar vienas gaminys – pasirodė naujasis žaidimų ekranas „Odyssey Neo G7“. Teigiama, kad pirmasis šios bendrovės plačiaekranis mini LED monitoriaus ekranas stebins ypatingai kokybišku vaizdu. Naujos funkcijos sukuria itin tikrovišką vaizdo kokybę ir leidžia dar labiau pasinerti į virtualią realybę. Lietuvoje jį galima įsigyti nuo vasario pradžios.

Didėjant žaidimų monitorių rinkai, auga ir pačių žaidėjų poreikiai. Dabar kompiuterinių žaidimų mėgėjai ieško įrenginių, kurie suteiktų kuo geresnę ir realesnę patirtį. Taip pat, naudotojai tikisi universalių produktų, kurie gali būti pritaikomi ne tik žaidimams.

Žaidimų ekranas „Odyssey Neo G7“ sukurtas taip, kad užtikrintų tikrovišką ir kokybišką vaizdą, suteiktų galimybę suasmeninti nustatymus ir turėtų funkcijas, kurios būtų naudingos ne žaidimams, bet ir kitoms pramogoms. 

Ypač didelis ekranas

Ypač didelis 43 colių ekranas iš kitų išsiskiria savo parametrais – skydelio skiriamoji geba siekia 3840 x 2160 pikselių ir suteikia galimybę mėgautis 4K vaizdo raiškos filmais ar žaidimais. VESA Display HDR600 ir HDR 10+ sertifikatai užtikrina, kad vaizdas būtų itin kokybiškas ir perteiktų geriausią šiuolaikinę grafiką. 

Gaminyje įdiegta kvantinės matricos technologija, kurioje naudojami „Quantum Mini“ šviesos diodai. Jie leidžia itin tiksliai matyti kiekvieną detalę. Būtent todėl naudotojai gali džiaugtis sodresne juoda, platesne spalvų gama ir pačiomis mažiausiomis detalėmis net žaidžiant tokį žaidimą, kuriame vaizdas tamsus ir šešėlinis. Monitorius išsiskiria ir matiniu ekranu, kuris sumažina atspindžius, todėl intensyvių žaidimų metu žaidėjas yra mažiau blaškomas ir gali lengviau sutelkti dėmesį.

Ypač patogu tai, kad „Odyssey Neo G7“ monitorius gali būti pritaikomas bet kuriai žaidimų platformai – naudojant „DisplayPort“ funkciją arba HDMI jungtį, galima ekraną prijungti prie žaidimų konsolės ir vaizdą matyti monitoriuje. Taip pat gaminys suteikia galimybę žaisti mobiliuosius žaidimus 43 colių ekrane – naudojantis integruota „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ funkcija, išmaniųjų telefonų žaidimus galima žaisti net neturint konsolės.

Naujos funkcijos perkelia žaidimus į aukštesnį lygį

Tobulėjant technologijoms, vartotojai vis dažniau tikisi suasmenintos, būtent jiems pritaikytos žaidimų patirties. Žaidėjams itin svarbi kuo mažesnė monitoriaus delsa, kuri užtikrina greitą, sklandų veikimą ir tikslius pelės judesius.

Teigiama, kad „Odyssey Neo G7“ iš kitų gaminių rinkoje išsiskiria tuo, kad  naudotojai patys gali valdyti parametrus: reguliuoti ekrano dydį, santykį, valdyti nustatymus, kurie tiktų konkrečiam žaidimui. „Flex Move Screen“ leidžia naudotojams keisti ekrano išmatavimus nuo 43 iki 20 colių, kad šis atitiktų pageidaujamą dydį. Todėl naudotojai gali rasti tobulą būdą, kaip pasiekti geriausią rezultatą bet kuriame žaidime.

 „Odyssey Neo G7“ naudotojai taip pat gali pasitelkti „Samsung Game Bar“ įrankį, kuris leidžia greitai peržiūrėti ir keisti nustatymus neišeinant iš žaidimo ekrano: keisti kadrų per sekundę greitį, kraštinių santykį, reguliuoti tokius nustatymus kaip ekrano santykis, delsa ar žaidimo vaizdo režimas. 

Išmanios funkcijos, leidžiančios ne tik žaisti

„Gaming Hub“ platforma ypač patogi žaidimų mėgėjams, kadangi suteikia galimybę akimirksniu pasiekti žaidimus iš tokių partnerių, kaip „Xbox“ ar „NVIDIA GeForce NOW“. Patogu tai, kad naudojantis šia platforma žaidimų nereikia atsisiųsti. Toks įrankis leidžia nevaržomai išbandyti įvairius žaidimus.

„Smart Hub“ platforma ypač naudinga filmų ar serialų mėgėjams – ji leidžia naudotis „Prime Video“, „Netflix“ ir „Youtube“ programėlėmis. Kad galėtumėte mėgautis įvairiu turiniu, nereikia prijungti nei kompiuterio, nei kitų įrenginių, užtenka tik interneto ryšio. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Trečiadienis, 08 Vasario 2023 16:01
„Tele2“ tinkle jau veikia nauji dvylikaženkliai numeriai: padės spręsti numerių trūkumo klausimą

Ekspertas besinaudojantiems nemokamu „Wi-Fi“ pataria vengti vieno

Mobilų telefoną naudojo net kelis dešimtmečius: kaip padidinti įrenginio ilgaamžiškumą?

Ekspertė apie dirbtinį intelektą ir darbuotojų produktyvumą: „Svarbu suprasti, jog nėra vieno stebuklingo įrankio, kuris išspręstų visas problemas“

Išlaisvinkite žaidimų galią su epiniu AOC 44,5 colių OLED monitoriumi

Iš savo patirčių nesimoko: tyrimas atskleidžia, kad tėvai apie grėsmes vaikams internete žino, bet abejingumas auga

Pasitikrinkite dar kartą: primena, kaip telefone įsijungti saugos pranešimus

Artėja technologijų cunamis: atskleistos keturios technologijų tendencijos, kurios pakeis pasaulį

„Samsung“ pristatė naujus populiariosios „Galaxy A“ serijos telefonus: ryškesnė naktinė fotografija ir flagmanų lygio duomenų sauga

Išrinktos geriausios Lietuvos „fintech“ įmonės, pristatytas ir šalies „fintech“ žemėlapis

Ar solidarumo mokestį mokės ir kriptoturto rinkos dalyviai?

Siekiama visiškai uždrausti „TikTok“ programėlę: kaip tai palies Lietuvos naudotojus?

„Samsung“ skelbia apie atnaujinimą, dėl kurio „Galaxy AI“ funkcijos pasieks ir ankstesnių įrenginių savininkus

„Sony” išleidžia didelės talpos bei spartos atminties korteles CEB-G480T/CEB-G240T

Išgirskite pirmieji: dirbtinis intelektas pirmą kartą uždainavo lietuviškai

Kovodama su kibernetinėmis atakomis „Bitė“ investuoja 5 mln. eurų į tinklų apsaugą