Login to your account

Username *
Password *

Šiaulių bankas klientams pristato „Apple Pay“

By Šiaulių bankas Kovas 26, 2024 110

Šiaulių bankas savo klientams pristato „Apple Pay“ – saugesnį, patikimesnį ir privatesnį atsiskaitymo būdą. Klientams nebereikės perduoti savo kortelės kitiems žmonėms, liesti fizinių mygtukų ar naudoti grynųjų pinigų. Kiekvieną operaciją apsaugo „iPhone“ galia.

Norint atlikti bekontaktį mokėjimą,  tereikia priglausti savo „iPhone“ arba „Apple Watch“ prie mokėjimo terminalo. Kiekvienas pirkinys su „Apple Pay“ yra saugus, nes jis patvirtinamas naudojant „Face ID“, „Touch ID“, įrenginio slaptažodžiu, arba unikaliu vienkartiniu kodu.

Mokėjimus su „Apple Pay“  priima maisto prekių parduotuvės, vaistinės, taksi, restoranai, kavinės, prekybos centrai ir daugelis kitų vietų.  

Klientai „Apple Pay“ taip pat gali naudoti pirkiniams mobiliosiose programėlėse arba „Safari“ naršyklėje „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ kompiuteriuose. Kad būtų greičiau ir patogiau, tam nereikia kurti naujų paskyrų ar pakartotinai įvesti pristatymo ir atsiskaitymo informacijos.

Su „Apple Pay“ lengviau atsiskaityti už pristatytą maistą ir maisto produktus, transportą, automobilių stovėjimą ir e. prekyvietėse. Atlikti mokėjimus „Apple Watch“ išmaniojo laikrodžio programėlėse.

Saugumas ir privatumas yra „Apple Pay“ pagrindas. Kai klientai naudoja banko kortelę su „Apple Pay“, kortelės numeriai nėra saugomi nei įrenginyje, nei „Apple“ serveriuose. Vietoj to priskiriamas unikalus įrenginio paskyros numeris, kuris užšifruojamas ir saugiai laikomas sertifikuotame luste, specialiai sukurtame saugoti mokėjimo informaciją įrenginyje.

„Apple Pay lengva parengti naudojimui. „iPhone“ telefone tiesiog atidarykite programėlę „Wallet“, bakstelėkite ženklą + ir atlikite nurodytus veiksmus pridėti Šiaulių banko kredito arba debeto korteles. Pridėjus banko kortelę į „iPhone“, „Apple Watch“, „iPad“ ir „Mac“, tame įrenginyje „Apple Pay“ galima pradėti naudoti iškart.

Naudodamiesi „Apple Pay“ klientai ir toliau naudosis visais Šiaulių banko kortelių privalumais.

Daugiau informacijos apie „Apple Pay“ rasite adresu: http://www.apple.com/apple-pay/ ir Šiaulių banko interneto svetainėje.

Rate this item
(0 votes)
5G, dirbtinis intelektas ir dronai – verslas su įvairių Lietuvos universitetų mokslininkais kurs įnovatyvų įrankį nuotoliniam transporto stebėjimui be žmogaus įsikišimo

„Vinted“ po spartaus augimo metų fiksavo pelną ir toliau investuoja į ateitį

Dirbtinis intelektas, nuo kurio nepasislėpsime: į „Facebook“ ir „Instagram“ atkeliauja neišjungiamas „Meta AI“ asistentas

Viešasis sektorius ir technologijos – kaip „GovTech Lab“ surado nestandartinį inovacijų kūrimo modelį

Kriptovaliutų apmokestinimo aspektai. Kaip „prikasus“ pelno, nesulaukti VMI dėmesio

Kaip susikurti asmeninį kino teatrą po atviru dangumi? Ekspertas dalijasi, kokios įrangos gali prireikti

Primena, kam būtina atsinaujinti SIM kortelę: dėl vykstančių pokyčių kai kurie gali likti nepasiekiami

„Instagram“ ruošia kritikuojamą funkciją: leis realiu metu matyti draugų buvimo vietą

„Samsung“ pristatė 2024 m. televizorių liniją: centre – „AI TV“ dirbtinis intelektas geresniam vaizdui ir garsui

Ekspertai rekomenduoja: mobilieji žaidimai, kuriuos privalo išbandyti kiekvienas 

Elektromobilių vairuotojus Kaune pasitinka pokyčiai: atsiskaitymas už įkrovimą – mobiliąja programėle

Daugiau galimybių investuoti: per „Paysera“ nuo šiol galima investuoti į „InRento“ siūlomus NT nuomos projektus

Masyvūs žemi dažniai. „Sony“ pristato naują garsiakalbių ir ausinių seriją ULT POWER SOUND

Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami

Prie ekranų vaikai praleidžia ilgiau, nei manote: įveikti tėvų kontrolės nustatymus jiems – juokų darbas

„Samsung“ pristatė naujus populiariosios „Galaxy A“ serijos telefonus: ryškesnė naktinė fotografija ir flagmanų lygio duomenų sauga