Login to your account

Username *
Password *

Pristatytos naujos belaidės ausinės „Huawei FreeClip“: didelis dėmesys komfortui ir baterijos veikimo laikui

By Huawei Balandis 02, 2024 89

„Huawei“ rinkoje pristatė naujas belaides ausines „Huawei FreeClip“. Išskirtinę klausymosi patirtį kuria ne tik įrenginio atviros konstrukcijos dizainas, bet ir ilga baterijos veikimo trukmė.

„Mūsų gamintojai pastebėjo, kad daugėja vartotojų, kurie nori ne tik mėgautis gera belaidžių ausinių garso kokybe, bet ir išlaikyti budrumą juos supančioje aplinkoje. Todėl norėdami atliepti tokius vartotojų lūkesčius, technologijų kūrėjai sukūrė išskirtinio dizaino belaides ausines „Huawei FreeClip“. Jos leidžia saugiai jaustis ne tik sportuojantiems lauke.

Naujas ausinių modelis gali tapti neatsiejamu pagalbininku, pavyzdžiui, dirbantiems biure, nes jame integruotos technologijos leidžia vienu metu kokybiškai atlikti kelis darbus – naudotis skambinimo funkcija ir bendrauti gyvai su kolegomis“, – pasakoja Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

Dizainas, užtikrinantis patogumą

Siekdami, kad belaidės ausinės būtų ne tik stilingos, bet ir ergonomiškos, technologijų kūrėjai prieš pristatydami jas vartotojams atliko daugybę tyrimų ir bandymų. Kaip teigia U. Eidžiūnaitė, būtent tai padėjo gamintojams sukurti tokį įrenginio dizainą, kuris užtikrintų komfortišką ausinių dėvėjimą.

„Ausinių „Huawei FreeClip“ konsolinė konstrukcija jungia ergonomišką pupelės formos modulį ir akustinį rutulį kartu su išskirtiniu „C-bridge“ – C formos tiltelio dizainu. Pastarasis pagamintas iš aukštos kokybės nikelio ir titano (Ni-Ti) formų lydinio, kuris leidžia lengvai prisitaikyti prie įvairių dydžių ir formų ausų.

Nors C formos tiltelis yra pakankamai lankstus, jo patvarumas buvo patikrintas atliekant net 25 tūkst. patikimumo testų. Ausines patogu dėvėti ir dėl to, kad kiekvienas jų kaušelis sveria vos 5,6 g. Jos priglunda prie vartotojo ausų taip, kad nesukeltų diskomforto ir leistų ausines naudoti nepertraukiamai visos dienos metu“, – įrenginio privalumus apžvelgia technologijų ekspertė.

Dar geresnė vartotojo patirtis

Kaip teigia U. Eidžiūnaitė, prie komfortiško belaidžių ausinių dėvėjimo prisideda ir dar keli svarbūs įrenginio aspektai.

„Atviros konstrukcijos ausinių „Wear Detection“ technologija leidžia vartotojams nebesirūpinti, kaip teisingai užsidėti ausines. Jos sukurtos taip, kad tiktų naudoti abejose ausyse. Tai sukuria patogesnę ir intuityvesnę vartojo patirtį, nes belaidės ausinės prisitaiko prie žmogaus, o ne atvirkščiai“, – pasakoja U. Eidžiūnaitė.

Kaip privalumą, pašnekovė išskiria ir tai, kad „Huawei FreeClip“ turi IP54 atsparumo vandeniui, dulkėms ir prakaitui klasę. Tai geresnė alternatyva į ausis kišamoms ausinėms, kurias dažnai nepatogu nešioti ilgų treniruočių metu, ypač jei ausyse susikaupia prakaito.

Ausinėmis naudokitės visą dieną

Komfortiškas ausinių dizainas ar apsauga nuo pažeidimų – ne vieninteliai svarbūs aspektai, apibrėžiantys naujų belaidžių ausinių privalumus. „Huawei FreeClip“ pasižymi ilga baterijos veikimo trukme. Kaip teigia U. Eidžiūnaitė, net iki 8 valandų vienu įkrovimu arba iki 36 valandų su įkrovimo dėklu veikianti baterija leis nevaržomai naudotis įrenginiu visą dieną.

„Ilgas baterijos veikimo laikas ypač aktualus tiems, kurie ausines naudoja kaip nepamainomą pagalbininką dirbant ar sportuojant. Svarbu ir tai, kad vartotojai ausinių akumuliatoriaus veikimo laiką gali optimizuoti naudojant ausines pakaitomis. Tai naudinga tais atvejais, kai vartotojams užtenka tik vienos ausinės tam, kad, pavyzdžiui, galėtų greitai atsiliepti į skambutį“, – sako pašnekovė.

Ar atviras ausinių dizainas užtikrina privatumą?

Anot technologijų ekspertės, „Huawei FreeClip“ belaidėse ausinėse integruotas dvigubo magneto didelio jautrumo garsiakalbis pasižymi nepriekaištinga garso kokybe ir suteikia galimybę perteikti net subtiliausius klausomos muzikos niuansus. Tačiau tai nereiškia, kad atviros konstrukcijos ausinės neleidžia užtikrinti privatumo. Garso nutekėjimą iki minimumo sumažina akustinio kamuoliuko viduje įmontuota sudėtinga atvirkštinių garso bangų sistema, kuri užtikrina, jog garsas patektų tiesiai į ausies kanalą.

Rate this item
(0 votes)