Print this page

SEB bankai Baltijos šalyse šiais metais įdarbins daugiau negu 100 naujų darbuotojų technologijų srityje

By SEB Kovas 14, 2023 241

SEB bankai pradėjo įdarbinimo programą Baltijos šalyse, kurią įgyvendinant siekiama dar šiemet įdarbinti daugiau negu 100 naujų darbuotojų produktų plėtros ir IT srityse. Naujos pareigybės buvo sukurtos norint pasiūlyti klientams daugiau naujų skaitmeninių sprendimų ir tobulinti jau įdiegtus sprendimus.

„Šiandien gyventojai ir įmonės kasdienines operacijas atlieka interneto banke, mobiliojoje programėlėje, konsultuojasi nuotoliniu būdu, pasirašo dokumentus elektroninėmis priemonėmis ir sprendžia daugelį kitų finansinių klausimų skaitmeniniu būdu. Visoms šioms paslaugoms kurti ir tobulinti reikalingi IT specialistai, programuotojai, UX (user experience – naudotojo patirties) dizaineriai, produktų vadybininkai ir kiti specialistai. Todėl šiemet įdarbinsime daugiau negu 100 naujų šios srities darbuotojų Baltijos šalyse. Naujos darbo vietos nėra nustatytos geografiškai, todėl laukiame kandidatų iš visos Lietuvos“, – sako Birutė Beniušytė, SEB bankų Baltijos šalyse Produktų plėtros ir technologijų centro vadovė.

IT specialistai labiausiai vertina lanksčias darbo sąlygas
Pernai Baltijos šalyse atlikta apklausa parodė, kad IT specialistams renkantis darbdavį svarbiausia yra lanksčios darbo sąlygos ir konkurencingas atlyginimas.

„Kalbamės su darbuotojais, atsižvelgiame į jų norus, prisitaikome prie kintančių tendencijų. Pastebime, kad technologijų srities specialistams svarbu, jog esame lankstūs, pavyzdžiui, siūlome galimybę dirbti jiems patogiu darbo laiku ar rinktis mišrų darbo modelį. Be to, norėdami paspartinti skaitmeninę plėtrą, taikome Agile darbo metodus, kurie padeda greičiau ir lanksčiau reaguoti į klientų poreikius“, – sako B. Beniušytė.

Kartu didėjanti skaitmeninių sprendimų paklausa yra tik viena iš priežasčių, kodėl technologijų specialistų banke reikia vis daugiau. Be skaitmeninimo ir automatizavimo, SEB planuoja daugiau investuoti į tvarumą ir klientų patirtį, kad patenkintų sparčiai besikeičiančius klientų poreikius ir lūkesčius.

„Manome, kad bankas yra kompetencijos centras, padedantis gyventojams ir verslui priimti aplinką tausojančius finansinius sprendimus – tvariai investuoti, plėsti verslą, rinktis tvarų būstą. SEB nuolat kuria naujus sprendimus ir paslaugas, todėl ir šios srities specialistų mums reikia vis daugiau“, – sako B. Beniušytė.

SEB yra vienas didžiausių darbdavių paslaugų kūrimo ir technologijų sektoriuje Baltijos šalyse –SEB bankuose dirba daugiau negu 600 šios srities darbuotojų.

Daugiau informacijos www.seb.lt/tech 

Rate this item
(0 votes)

Related items