Print this page

Pristatė išmaniosios programėlės atnaujinimą: įrenginius valdysite tiesiai nuo riešo

By Co Agency Kovas 08, 2023 255

Technologijų bendrovė „Samsung“ pristatė mobiliosios „SmartThings“ programėlės, susiejančios įvairią buitinę namų techniką ir kitus įrenginius su telefonu, atnaujinimą. Jo dėka, išmaniuosius namų įrenginius naudoti ir valdyti nuo šiol galima ir „Galaxy Watch 5“ bei „Galaxy Watch 4“ serijos išmaniaisiais laikrodžiais. 

Nauja „SmartThings“ programėle išmaniųjų laikrodžių dėvėtojai gali atlikti namų ruošos ar kitus darbus greičiau ir patogiau – susieti įrenginiai kontroliuojami tiesiai nuo riešo, o norint  naudotis aplikacija, jos nereikia net įjungti, užtenka perbraukti pirštu dešinėn per laikrodžio ekranėlį. Ši naujovė ir taip išmanius namus perkels į kitą lygį. 

Pavyzdžiui, anksčiau tokie įrenginiai kaip „SmartTag“ ieškikliai, išmanieji oro valytuvai, termostatai ir žaliuzės galėjo būti valdomos tik išmaniuoju telefonu. Dabar „Galaxy Watch“ naudotojai gali pradėti ar sustabdyti ieškiklio signalą ir valdyti jo garsumą, reguliuoti oro valytuvų ventiliatoriaus greitį, nustatyti temperatūrą namuose ir ją koreguoti, taip pat kontroliuoti žaliuzes – atidaryti, uždaryti ar pristabdyti bet kuriuo metu net esant toli nuo namų. 

Naujovės pasiekė ir televizijos mylėtojus – nauja „Device to Device“ funkcija leidžia susieti išmanųjį laikrodį su šalia esančiu naujos kartos „Samsung“ televizoriumi ir suteikia galimybę išjungti, įjungti, perjungti kanalus ar kontroliuoti garsumą keliais paspaudimais tiesiai nuo riešo. Kaip teigia komunikacijos ekspertas, žurnalo „L‘Officiel Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis, toks atnaujinimas jam kaip niekada praverčia. 

„Aš jau senokai daug dalykų darau išmaniuoju laikrodžiu ir žinutes skaitau, ir telefonu atsiliepiu. Bet šis naujinys tikrai patogus, nes aš esu iš tų, kurie amžiais „pameta“ televizoriaus nuotolinį pultelį. Tiksliau, jį žaisdamas kažkur paslepia katė, tai šitas naujinimas labai pasitarnauja ir, jei eilinį kartą dingo distancinis, televizorių puikiai junginėju laikrodžiu. Beje, tai labai patogu visiems „tinginiams“, jei jaukiai guli įsisukęs į pledą ant sofos ir tingi eiti iki kito kambario galo pasiimti pultelio“,su šypsena pasakoja S. Vaitulionis. 

Rate this item
(0 votes)

Related items