Print this page

„Logitech Brio 300“ serijos internetinės vaizdo kameros už prieinamą kainą

By Logitech Sausio 18, 2023 257

 

Unikalios, tikslingai suprojektuotos 1080p internetinės vaizdo kameros leidžia naudotojams vaizdo skambučiuose parodyti save iš geriausios pusės 

Šiandien „Logitech“ pristatė „Brio 300“ seriją – kompaktiškas savaiminio įdiegimo (angl. plug-and-play) interneto kameras su „Full HD 1080p“ raiška, automatine šviesos korekcija ir triukšmą mažinančiu mikrofonu, kad vaizdo pokalbiai būtų natūralesni ir produktyvesni už patrauklią kainą.

„Apklausėme daugiau nei 3 000 nuotolinių darbuotojų* ir nustatėme, kad dauguma nesinaudojančiųjų internetinėmis vaizdo kameromis susiduria su prasto apšvietimo sąlygomis, ne itin patraukliais kameros kampais ir prastos kokybės garsu iš nešiojamojo kompiuterio garsiakalbių.

Brio 300“ serijos internetinės vaizdo kameros puikiai tinka tiems, kurie nori lengvai, bet iš esmės pagerinti vaizdo susitikimų patirtį naudodami išorinę internetinę vaizdo kamerą“, — sakė „Logitech B2B“ generalinis direktorius Scott'as Wharton'as. „Įmonėms, kurioms reikia aprūpinti darbuotojų namų ar biuro darbo vietas sertifikuotomis, paprastomis naudoti internetinėmis vaizdo kameromis, „Brio 305“ yra biudžetui palankus pasirinkimas.“

„Brio 300“ serijos („Brio 300“ ir „Brio 305“) yra „Full HD 1080p“ internetinės vaizdo kameros su dideliu dinaminiu kontrastu, automatine šviesos korekcija ir vienu skaitmeniniu mikrofonu su triukšmo mažinimo funkcija, todėl naudotojai aiškiai matomi ir girdimi nepaisant prasto apšvietimo ir foninio triukšmo. Dėl puikios kiekvieno susitikimo kokybės naudotojai gali drąsiai dalyvauti ir užtikrintai vaizdo skambučiuose.

Internetinės vaizdo kameros prie kompiuterių jungiamos per USB-C jungtį, todėl paprasta prisijungti prie vaizdo susitikimų. Vėliau greitai pasukę įmontuotą privatumo užraktą naudotojai gali būti užtikrinti, kad kameros objektyvas yra užblokuotas ir kamera nebefiksuoja jų darbo vietos. 

Netradicinis kūgio formos dizainas suteikia asmeniškumo kiekvienai darbo vietai. Galima įsigyti baltos, grafito ir rožinės spalvos internetinių vaizdo kamerų, kurios dera su „Logitech“ pelėmis ir klaviatūromis, kad būtų galima sukurti stilingą ir suderintą sąranką.

„Brio 300“ yra naujausia „Logitech“ internetinių vaizdo kamerų serija, palaikanti Naująją darbo logiką, kai asmeninės darbo vietos yra individualizuotos, lengvai įrengiamos ir naudojamos bei sąmoningai kuriamos pozityviai ateičiai.

IT valdymas
Darbuotojų darbo vietas ir namų biurus aprūpinančioms IT komandoms skirtos „Brio 300“ internetinės vaizdo kameros yra suderinamos su dauguma vaizdo konferencijų platformų ir sertifikuotos naudoti su „Microsoft Teams“, „Zoom“ ir „Google Meet“. „Brio 305“ galima lengvai diegti įvairiose organizacijose ir nuotoliniu būdu valdyti naudojant „Logi Sync“, todėl reikia mažiau pagalbos tarnybos pagalbos.

Požiūris į tvarumą
„Logitech“ yra įsipareigojusi kurti teisingesnį ir klimatui palankesnį pasaulį, aktyviai stengdamasi mažinti anglies dioksido poveikį. Tiek „Brio 300“, tiek „Brio 305“ plastikinėse dalyse yra sertifikuoto po vartojimo perdirbto plastiko**, kuris suteikia antrą gyvenimą nebenaudojamam plastikui iš senos buitinės elektronikos: 62 % grafito ir 48 % baltos ir rožinės spalvos kameroms. Popierinės pakuotės gaminamos iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių. Rinkdamiesi šį gaminį remiate atsakingą pasaulio miškų tvarkymą.

Visi „Logitech“ gaminiai yra sertifikuoti kaip neutralizuojantys anglies dioksido išmetimą ir, jei įmanoma, naudoja atsinaujinančią energiją. Visų „Logitech“ gaminių, įskaitant „Brio 300“ ir „Brio 305“, anglies dioksido pėdsakas buvo sumažintas iki nulio remiant miškininkystę, atsinaujinančius energijos šaltinius ir klimato kaitos paveiktas bendruomenes, kurios mažina anglies dioksido kiekį.

H390 ausinės
Kartu su „Brio“ serija pasirodė ir naujų spalvų „Logitech H390“ ausinės. Dabar jas galima įsigyti ir baltos bei rožinės spalvų – jos sukurtos taip, kad būtų patogios visą dieną bendradarbiaujant su kolegomis ir po darbo klausantis muzikos ar žaidžiant žaidimus. H390 užtikrina aiškius pokalbius internetu, turi paprastą savaiminio įdiegimo (angl. plug-and-play) USB-A jungtį ir triukšmą slopinantį mikrofoną, todėl yra geras pasirinkimas kartu su „Brio 300“ internetine vaizdo kamera internetiniams vaizdo susitikimams.

Kaina ir prieinamumas
„Brio 300" ir „Brio 305“ visame pasaulyje bus galima įsigyti 2023 m. sausio mėn. svetainėje logitech.com ir kituose didžiuosiuose mažmeninės prekybos tinkluose. Siūloma abiejų internetinių kamerų mažmeninė kaina yra 79,99 EUR, o H390 ausinių – 49,99 EUR.

Apie Logitech
Logitech, kurdama patirtį, kad kiekvienas galėtų daugiau kurti, siekti ir mėgautis, visiems žmonėms padeda siekti savo aistrų. „Logitech“ kuria ir gamina produktus, kurie suartina žmones kompiuteriais, žaidimais, vaizdo įrašais, transliacija, kūrimu bei muzika. Logitech prekės ženklai yra Logitech,Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones ir Ultimate Ears. 1981 m. įkurta „Logitech International“, kurios būstinė yra Lozanoje, Šveicarijoje, yra Šveicarijos akcinė bendrovė listinguojama „SIX Swiss Exchange“ (LOGN) ir „Nasdaq Global Select Market“ (LOGI) biržose. Logitech rasite adresu www.logitech.com, įmonės tinklaraštyje arba @LogitechVC.

„Logitech“ ir kiti „Logitech“ ženklai yra „Logitech Europe SA“ ir (arba) jos filialų JAV ir kitose šalyse prekių ženklai arba registruotieji prekių ženklai. Visi kiti prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Logitech“ ir jos produktus, apsilankykite bendrovės svetainėje adresu www.logitech.com.

 

Rate this item
(0 votes)