Print this page

Kalėdų magija su „Philips TV & Sound“: dovanų idėjos visai šeimai

By PR Service Lapkritis 29, 2022 288

Prasideda spalvingiausias ir laukiamiausias metų laikotarpis, tačiau ramybės neduoda mintys apie tai, kokią dovaną padovanoti artimiesiems, kuri būtų ne tik miela ir smagi, bet ir būtų praktiška, tarnautų ne vienus metus. „Philips TV & Sound“ pristato keletą pasiūlymų, kuriuos galėsite padėti po eglute.

Sportuojantiems pritaikytos belaidės ausinės

Patogios, puikiai skambančios ir ilgai tarnaujančios belaidės ausinės „Philips TAA6606“ skirtos namie sportuojantiems žmonėms, kurie treniruojasi ir šventiniu laikotarpiu.

Philips“ belaidės ausinės A6606 su specialia technologija sukurtos specialiai tiems, kurie nori klausytis aukštos kokybės muzikos, bet kartu girdėti ir foninius garsus. Modelyje įdiegta kaulų laidumo technologija garso virpesius į ausį perduoda per skruostikaulius, todėl garsą galima sekti net ir žmonių perpildytoje aplinkoje.

Philips A6606“ ausinės turi itin lengvą sustiprintą titano rėmelį, sukurtą taip, kad puikiai tilptų po dviratininko šalmu. Be to, ausinėse yra gerai matoma LED lemputė, kurią galima valdyti naudojant „Philips Headphones“ programėlę.

Ausines „Philips A6606“ galima įsigyti už 129,99 EUR.

Belaidės ausinės vaikams

Spalvingos ir žaismingos belaidės ausinės „Philips TAK4206“ specialiai sukurtos mažiesiems ir garantuoja saugumą ir pramogas.

Philips TAK4206“ belaidės ausinės specialiai sukurtos taip, kad būtų saugios mažoms ausytėms. Jose yra 32 mm garsiakalbiai, kurių garsas ribojamas iki 85 dB. Siekiant išvengti didelio garso tėvai „Philips“ ausinių programėlėje gali nustatyti didžiausio garsumo ribas.

Ausinės įkraunamos per dvi valandas ir gali būti naudojamos net 28 valandas, o 15 minučių greitasis įkrovimas suteikia papildomas 2 valandas. Ausinių pagalvėlės turi skydelius, kurie šviečia trimis spalvomis – raudonai, žaliai, mėlynai arba visų trijų variantų deriniu. Norėdami suteikti papildomo stiliaus ir magijos, tiesiog paspauskite ant kaladėlės esantį mygtuką, kad perjungtumėte apšvietimo stilių.

Philips TAK4206“ galima įsigyti mėlynos ir rožinės spalvų, rekomenduojama mažmeninė kaina – 49,99 EUR

Amibilight Kalėdos

Ambilight“ technologija sukuria stebuklingą žiūrėjimo patirtį! Su „Philips 8517 Performance Series“ televizoriumi, geriau žinomu kaip „The One“, per Kalėdų šventes galima keliauti patogiai įsitaisius ant sofos namuose.

Dėl naujausių šio ekrano technologijų pasinersite į vaizdus ir patirsite nepakartojamą įspūdį. Televizoriaus kraštuose esanti LED apšvietimo sistema šviečia ir keičia spalvas, puikiai sinchronizuoja ekrane vykstančio veiksmo spalvas ir sukuria šiltą ir įtraukiančią atmosferą. Puikus „Philips 8517“ televizoriaus modelio garsas apgaubia visą kambarį svajinga atmosfera. Šis televizorius puikuojasi aukštos kokybės skystųjų kristalų ekranu, priklausančiu „Android 4K“ kategorijai. Dėl „Dolby Vision“ jis užtikrina kinematografišką žiūrėjimo patirtį, o dėl „Philips P5“ procesoriaus – išskirtinę vaizdo kokybę.

Philips 8517“ televizorių galima įsigyti už 974,99 EUR.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Antradienis, 29 Lapkritis 2022 11:17

Related items