Print this page

Kalėdinė „Tele2 Verslui“ reklama šmaikščiai žvelgia į šablonines šventines situacijas: ar jau sugalvojote, ką dovanosite partneriams?

By Tele2 Lapkritis 23, 2022 309

Ar įmonėje jau aptarėte, ką Kalėdų proga dovanosite verslo partneriams? Kažką valgomo? O gal kaip tik nevalgomo? Šiandien startavusioje „Tele2 Verslui“ reklamoje su humoru vaizduojama verslo kasdienybė šventiniu laikotarpiu: nuo galvosūkio, ką padovanoti tapus slaptuoju Kalėdų seneliu iki tradicinių šventinių vakarėlių. Užsisukus šventiniame pasiruošimo sūkuryje reikėtų nepamiršti to, kas svarbiausia pačiam verslui ir pasirūpinti viskuo, kas galėtų palengvinti jo kasdienybę.

Kalėdinis laikotarpis verslui kasmet reiškia tą patį – rūpesčiai dėl dovanų partneriams ir dalyvavimas šventiniuose vakarėliuose. Su humoru žvelgiame į šias situacijas, suprasdami tą kasdienybę, kurioje verslas sukasi ir prieš šventes. Tik pats verslas žino, kas geriausia jam, todėl visuomet įsiklausome į partnerių poreikius ir siūlome tai, ko jiems labiausiai reikia“, – teigia Agnietė Žilinskaitė, „Tele2“ prekių ženklo vadovė.

Kalėdinėje reklamoje tęsiamas „Tele2 Verslui“ kampanijoje pradėtas stereotipų ir šabloninių situacijų atvaizdavimas. Šį kartą šmaikščiai parodomas tradicija tapęs verslo pasiruošimas šventėms: noras išrinkti nematytą ir naudingą dovaną partneriams bei siekis bet kokia kaina nustebinti kolegas.

A. Žilinskaitė tikina, kad apie versle atpažįstamus dalykus norisi kalbėti su humoru, kadangi tai leidžia būti arčiau kliento ir perteikti itin gerai pažįstamas situacijas.

Kalėdinis pasiruošimas kainuoja daug laiko ir pastangų, todėl „Tele2“ siūlo šventėms ruoštis taip, kaip atrodo geriausia pačiam verslui. Operatorius paruošęs daug naudingų pasiūlymų verslui ir kviečia pasirūpinti reikiama įranga.

Šventinį klipą sukūrė agentūra „New!“, gamyba rūpinosi: „Idée fixe“. Reklamą režisavo – Kęstutis Gudavičius.

Kalėdinę „Tele2 Verslui“ reklamą išvysti galite

Rate this item
(0 votes)

Related items