Print this page

„ACC Distribution“ pradeda platinti „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius

By ACME Lapkritis 17, 2022 287

Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine  elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distirbution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse. Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“.

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukuri vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai. Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanie2ji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine  elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distirbution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse. Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“.

 „Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukurti vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai.  Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanieji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.
Siekdami ne tik laikytis mūsų pagrindinės vertybės – atsinaujinti, bet ir atliepti rinkos poreikius, praplėtėme prekės ženklo „Xiaomi“ asortimentą. Dabar rinkai galėsime pasiūlyti „Redmi“, „Redmi Note“ bei „Xiaomi Pad“ serijos įrenginių modelius. Tikime, kad daugiausiai dėmesio iš šio asortimento sulauks „Xiaomi“ mobiliųjų telefonų naujienos „12T“ ir „12T Pro.“, – teigia „ACC Distribution“ produktų ir rinkodaros vadovas Marijus Miceika.

Anot M. Miceikos, „Xiaomi 12T“ ir „12T Pro“ gamintojas pasirūpino, kad šie modeliai užtikrintų našumą, integruodami pačias geriausius komponentus ir savybes. Jie pasižymi 6,67 colių įstrižainės CrystalRes AMOLED raiškos ekranu, 5000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. „12T Pro“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi ir turi 8 arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Kalbant apie „Xiaomi 12T“ modelį, jo viduje yra įdiegtas „MediaTek DImensity 8100 Ultra“ procesorius bei turi tiek pat RAM ir vidinės atminties kaip ir „12T Pro“. 

 Pati įspūdingiausia abiejų modelių savybė yra ypač raiškaus vaizdo kameros. „Xiaomi 12T Pro“ pasižymi 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindine kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu, o „12T“ – 108 MP. Kitos kameros abiejuose modeliuose yra analogiškos, kadangi turi 8 MP platų kampą bei 2 MP makro objektyvus, o priekyje esanti kamera – 20 MP. 

Remiantis „Xiaomi“ duomenimis, pirmąjį 2022 m. ketvirtį „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų pajamos siekė 6,8 mlrd. JAV dolerių, pasaulyje „Xiaomi“ pardavė per 38,5 mln. išmaniųjų telefonų. Bendros bendrovės pajamos pirmąjį ketvirtį pasiekė 10,8 mlrd. JAV dolerių.

Primename, „ACC Distirbution“ neseniai pradėjo partnerystė su „One Plus“ išmaniųjų telefonų gamintoja, be šių partnerysčių didmeninė bendrovė atstovauja daugiau nei 200 informacinių technologijų, kompiuterinės technikos, programinės įrangos, garso, vaizdo ir fotografijos, kompiuterinių žaidimų bei buitinės technikos tiekėjų ir prekinių ženklų, tarp kurių tokie vardai kaip Dell, Lenovo, Asus, Acer, Microsoft, LG, Samsung ir kiti. ACC Distribution įmonių grup4veikla plėtojama: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje. Po susijungimo, bendrovėje dirbs 371 darbuotojas.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Ketvirtadienis, 17 Lapkritis 2022 10:36

Related items