Print this page

Valdykite savo erdvę su modernaus ir minimalistinio stiliaus „Logitech“

By Logitech Spalio 04, 2022 342

Apibrėžkime iš naujo savo darbo vietą gerbėjų pamėgtais nešiojamais ir lengvais „Logitech K380 Multi-Device Bluetooth®“ klaviatūra ir „Pebble M350“ belaidė pele, suteikiančiais jums laisvę dirbti ir kurti bet kuriuo prietaisu ir bet kur, išlaikant solidžiai ir šiuolaikiškai atrodantį darbastalį. Galimos naujos „Levandų limonado“,  „Smėlio“ ir „Mėlynių“ (galima tik „K380“, skirtos „Mac“) spalvomis, suteikia jūsų erdvei naują išvaizdą su šiuolaikiška klaviatūra ir pele, kuri atitinka jūsų estetiką. 

„K380 Multi-Device Bluetooth“ klaviatūra darbastaliui suteikia komfortą, stilių ir patogumą renkant tekstą į kompiuterį, išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Prijunkite iki trijų prietaisų ir perjunkite juos priliesdami „Easy-Switch“ mygtuką.

Taip bet kuriuo metu galėsite įvesti tekstą bet kuriame prietaise. Plona, lengva „Bluetooth® klaviatūra sukurta taip, kad tilptų jūsų krepšyje ir kad galėtumėte atlikti kelias užduotis vienu metu dirbant namuose ar keliaudami. Įlenkti, žemo profilio klavišai žirkliniu mechanizmu užtikrina sklandų, tylų teksto rašymą, primenantį teksto rinkimą nešiuojamuoju kompiuteriu, ir yra suformuoti taip, kad atitiktų jūsų pirštų galiukų formą.

 „K380“ sukurta taip, kad būtų galima susieti su „Logitech Pebble“ – lengva, nešiojama pele, kuri kartu keliaus visur, kur tik gyvenimas nuves. Jos lygi forma puikiai glunda rankoje ir yra pakankamai kompaktiška, kad lengvai tilptų kišenėje ar krepšyje. „Pebble“ pasižymi tyliu slinkimu bei paspaudimais, todėl galite įsilieti į srautą netrukdydami aplinkiniams. Klaviatūra bei pelė suderinami su „Windows“, „macOS“, „Chrome OS“, „Android“, „iPadOS“. „K380“ klaviatūra taip pat veikia su „iOS“ ir „Apple TV“.

 Su dar įvairesniu spalvų pasirinkimu „K380“ ir „Pebble“ kartu suteikia naują dizainą ir supaprastina jūsų stalo užpildymą, sukurdami idealią darbo vietą, atspindinčią jūsų išvaizdą. Įneškite dar daugiau spalvų naudodami „Logitech“ stalo kilimėlį – purpurinį su „levandų ir limonado“ spalvos bei pilką su „mėlynių“ spalvos prietaisais. 

Valdykite savo erdvę naujausiomis „Logitech K380 Multi-Device“ „Bluetooth“ klaviatūros ir „Pebble M350“ belaidės pelės spalvomis!

 

Rate this item
(0 votes)