Print this page

„Sony“ pristato galingiausią X serijos belaidę nešiojamą kolonėlę „SRS-XV900“

By Rugsėjis 19, 2022 425

 

„Sony“ pristatė didžiausios galios X serijos belaidę kolonėlę „SRS-XV900“. Ši kolonėlė praktiškai bet kokio dydžio erdvę gali užpildyti raiškiu ir galingu garsu, sklindančiu įvairiomis kryptimis, o jos panaudojimo galimybes išplečia karaoke funkcija, mikrofono ir gitaros jungtis, TV garso pastiprinimo funkcija „TV Sound Booster“.

Kolonėlėje panaudoti „X-Balanced“ garsiakalbis, kurio stačiakampio formos diafragma sukuria didesnį spaudimą ir lemia mažesnius garso iškraipymus, bei „Jet Bass Booster“ anga, kuri sustiprina žemų garso dažnių skambesį. Vidutinių garso dažnių garsiakalbiai nepriekaištingai atkuria vokalinę juostą, o viršuje, šonuose ir gale esantys 6 aukštų dažnių garsiakalbiai paskleidžia garsą į visas puses.

„Sony“ kolonėlės „SRS-XV900“ baterijos veikimo trukmė siekia iki 25 val., o vos per 10 minučių ją galima įkrauti 3 val. papildomo veikimo. Specialus „Battery Care Mode“ režimas apsaugo bateriją nuo perkrovimo ir prailgina jos tarnavimo laiką. 

Unikali „Sony“ funkcija „TV Sound Booster“ suteikia galimybę kolonėlę naudoti kartu su TV ir taip sustiprinti garso efektus. Tereikia prijungti kolonėlę prie TV per optinę jungtį ir pasirinkti „TV Sound Booster“ funkciją.

Prie kolonėlės galima prijungti mikrofoną ir naudoti ją karaoke metu, taip pat ją galima pasitelkti kaip stiprintuvą gitarai. Naudojantis „Fiestable“ programėle ir „Double Tracking“ karaoke funkcija, galima sustiprinti balso partiją, kas palengvina dainavimą.

Tuo metu „MEGA BASS“ funkcija suteikia papildomos galios žemiems dažniams, o „LIVE SOUND“ padeda geriau perteikti gyvo koncerto atmosferą. 

Pasinaudojus funkcija „Party Connect“ per „Bluetooth“ ryšį galima sujungti iki 100 atskirų „Sony“ garsiakalbių bei taip vienu metu per juos leisti muziką, sinchronizuoti šviesų efektus. Kolonėlė taip pat palaiko greito belaidžio sujungimo funkciją su „Android“ įrenginiais.

Kolonėlė „SRS-XV900“ turi ir USB jungtį, prie kurios galima prijungti telefoną ir leisti muziką, šią jungtį taip pat galima panaudoti telefonui įkrauti. 

Kartu su šia kolonėle naudojantis programėle „Sony | Music Center“, per ją galima valdyti grojaraščius, dainų eiliškumą, nustatyti šviesų efektus ir garso režimus. Vakarėlių metu pravers programėlė „Fiestable“, kuri siūlo šokių grojaraščius, karaoke su balso modifikavimo efektais „Voice Changer“ ar „Echo“, DJ naudojamų garso efektų. 

Kurdama šią kolonėlę „Sony“ skyrė dėmesio ir tvarumo aspektams – „SRS-XV900“ korpusas ir vidinės dalys pagamintos iš „Sony“ sukurto specialaus perdirbto plastiko, dėl kurio sunaudojama mažiau naujų resursų.

Galiausia, „SRS-XV900“ yra pritaikyta patogesniam transportavimui ir turi ratukus bei rankeną korpuso viršuje. Jos funkcijas galima valdyti per jutiklinę panelę viršuje.

„Sony“ kolonėlė „SRS-XV900“ Europos rinkoje pasirodys šių metų spalį, jos rekomenduojama pardavimo kaina siekia 1199 eurus.

Rate this item
(0 votes)
Viktoras

Related items