Print this page

Televizorius tampa ne tik vaizdo, bet ir garso įrenginiu

By PR Service Liepa 29, 2022 358

Šiandien jau ne paslaptis, kad vienas įrenginys gali kokybiškai atlikti kelių įrenginių funkcijas, taip sutaupant vietą namuose ir pinigų. Artėjant rudens sezonui visi daugiau laiko praleisime namuose, todėl, kaip toje patarlėje, protingi ruošia roges vasarą.

Aukštos klasės televizorius už protingą kainą

Naujas aukštesnės kokybės „TP Vision“ Philips Performance Series „Ambilight“ televizorius yra būtent tai, ko jums reikia, kadangi jame sumontuotas idealus technologijų rinkinys, pritaikytas vartotojui, kuris nori turėti technologiškai naujausią vaizdo ir garso kokybę ilgam laikui.

Naujas aukštesnės kokybės Philips 8807 DLED televizorius atitinka „The One“ koncepciją – aukščiausios kokybės vidutinės klasės modelis už ypač konkurencingą kainą.

Televizorius puikiai dera su unikalia „Ambilight‘“ 3 pusių funkcija ir naująja „Philips B8507“ 3.1 „Dolby Atmos“ garso sistema, kad vaizdas ir garsas būtų dar labiau įtraukiantis.

Philips Performance“ serijos televizorių funkcijos

„Performance Series“ televizoriuje yra tas, kuriame yra viskas, ko jums reikia – nieko daugiau ir nieko mažiau. „Performance Series“ galima įsigyti įvairių dydžių ekranų, įskaitant didžiausią iki šiol 86 colių „Philips“ televizorių.

Naujos 2022 m. „Performance“ serijos funkcijos apima:

  1. „Philips 8807“ televizorius užtikrina puikią vaizdo kokybę derinant 5-osios kartos P5 vaizdo procesorių ir aukštos kokybės tikrovišką „WCG“, 120 Hz LCD ekraną.

  2. Idealiai tinka naujausioms žaidimų konsolėms su HDMI 2.1 „eARC“, 4K 120 Hz „VRR“ palaikymu ir „Freesync™ Premium“ suderinamumu.

  3. Nauja ekrano žaidimo juostos funkcija.

  4. Aukštos kokybės garso sistema su „Dolby Atmos“.

  5. Televizoriaus garso sistema gali veikti kaip centrinio kanalo garsiakalbis su „DTS Play-Fi“ technologija, leidžiančia lengvai sukurti belaidę AV sistemą.

  6. Galimi 43", 50" 55" 65", 75" ekrano dydžiai; pirmą kartą „Philips“ televizorių asortimente – 86" modelis.

Nepriklausomai nuo pasirinkto ekrano dydžio, puikią vaizdo kokybę užtikrina „Philips“ 5-osios kartos P5 vaizdo procesorius ir aukštos kokybės, plačios spalvų gamos, 120 Hz LCD ekranas.

HDR palaikymas apima HLG, „Dolby Vision“ ir „HDR10+“ suderinamumą.

Minimalistinis dizainas

Televizorius yra minimalistinio, stilingo dizaino su itin plonu sidabriniu rėmeliu šonuose ir viršuje, kad būtų galima tiesiogiai prisijungti prie tripusės „Ambilight“ sistemos, tikram įtraukiančiam žiūrėjimo patyrimui.

Apatiniame rinkinio krašte yra labai siauras ir elegantiškas sidabrinis rėmelis, kuris papildo ploną, kampuotą centrinį stovą, skirtą 43–65 colių ekranams, o 77 colių ir 86 colių modeliuose yra sidabrinės kojelės.

Televizorius, puikiai tinkantis žaidimams

Televizorius patiks ir žaidėjams dėl HDMI 2.1 jungties galimybių, įskaitant: „eARC“, VRR palaikymą 4K nuo 48Hz iki 120Hz visu 48 Gb/s pralaidumu, taip pat „FreeSync™ Premium“ suderinamumą ir automatinį mažo uždelsimo režimą.

Įvesties delsa yra tik 9 ms, o naujoji ekrano žaidimo juosta suteikia greitą prieigą prie vaizdo ir garso nustatymų per supaprastintą meniu, todėl žaisdami galite greitai patikrinti arba koreguoti žaidimo nustatymus. Žaidėjai taip pat gali lengvai įjungti „VRR“ ir „AMD FreeSync™“.

Puiki vaizdo ir garso kokybė

Garso kokybę užtikrina naudojami dvigubi garsiakalbiai ir 20 W sistemos galia.

Televizorius taip pat yra „Philips“ namų belaidės sistemos dalis su „DTS Play-fi“ technologija, kuri padeda sukurti aukščiausios kokybės, programėlėmis valdomą visos namų didelės raiškos garso srautinio perdavimo platformą su lengvu belaidžiu ryšiu tarp suderinamų televizorių, mobiliųjų įrenginių, garso sistemų ir garsiakalbių, esančių namuose.

Dėka šių metų „Philips“ televizoriaus technologijos atnaujinimo televizorius tampa centriniu vaizdo ir garso įrenginiu, o pridedant papildomus priekinius ir galinius garsiakalbius bei belaidį žemųjų dažnių garsiakalbį, vartotojai gali sukurti erdvinio garso AV sistemą namuose.

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Pirmadienis, 01 Rugpjūtis 2022 09:42

Related items