Print this page

Susipažinkite su „Lift“ – nauja „Logitech“ vertikalia ergonomine pele

By Mindspot Liepa 22, 2022 358

Intuityvi belaidė pelė, sukurta mažesnėms rankoms, sukurta taip, kad būtų patogiau visą dieną ir yra trijų gražių spalvų su kairiarankių pasirinkimu.

„Logitech“ (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) pristatė „Lift Vertical Ergonomic Mouse“, belaidę pelę, sukurtą patogiam darbui visą dieną prie stalo. Puikus, natūralių kontūrų dizainas puikiai tinka mažoms ir vidutinio dydžio rankoms ir yra trijų gražių spalvų: rožinės, beveik baltos ir grafito. Šiaurės Amerikoje ir Europoje galima įsigyti ir kairiarankę grafito spalvą.

„Ergonomika ir patogumas vaidina labai svarbų vaidmenį bendrai darbo vietos gerovei“ – sakė „Logitech“ ergo verslo padalinio vadovė Olessia Hageman. „Remiantis savo filosofija, kai jaučiamės geriau, mums sekasi geriau, sukūrėme „Lift“, kad padėtų žmonėms patogiai dirbti daug valandų ir jaustis geriau pasibaigus ilgai dienai prie stalo“. 

„Lift“ yra naujausias „Logitech Ergo Series“ priedas ir palaiko į žmogų bei mokslu pagrįstą įmonės požiūrį į gaminių dizainą ir patirtį. „Lift Vertical Ergonomic Mouse“ buvo kruopščiai sukurta naudojant kelis naudotojų bandymus, kuriuose dalyvavo „Logitech Ergo Lab“ - ir patvirtinta pirmaujančių ergonomikos institucijų. 

Šios unikalios pelės kompaktiškas dizainas suteikia daugybę privalumų ir pažangiausių produktyvumo funkcijų, užtikrinančių išskirtinį komfortą prie stalo. Minkšta guminė „Lift“ rankena ir patogus nykščio atramas užtikrina, kad mažesnėms rankoms būtų patogu kelias valandas.

Jos 57 laipsnių vertikalus dizainas suteikia dešiniarankiams ir kairiarankiams atpalaiduojantį sukibimą ir sumažina riešo spaudimą bei skatina natūralesnę dilbio poziciją visą dieną. Tylus magnetinis „SmartWheel“ užtikrina greitį ir tikslumą, kad būtų galima tiksliai redaguoti eilutę arba greitai slinkti per ilgus dokumentus. Akimirksniu belaidžiu būdu prijunkite „Lift“ prie „Windows“, „macOS“, „Linux“, Chrome „OS“, „iPadOS“ ir „Android“ operacinių sistemų per „Bluetooth® Low Energy“ arba saugų „Logi Bolt“ USB imtuvą. Naudodami „Logitech Flow“ visą dieną sutelkite dėmesį ir lengvai valdykite darbo eigą iki 3 kelių „OS“ įrenginių.

„Lift“ tvarus dizainas leidžia jums jaustis gerai. „Logitech“ gaminiai sukurti taip, kad naudotojams būtų teikiama puiki patirtis ir sumažintų aplinkos pėdsaką, todėl dalis „Lift“ plastikinių dalių yra pagaminta iš perdirbto (PCR) plastiko – 70 % grafito ir 54 % rožinio ir beveik balto. „Logitech PCR programa“ a sustiprina prekės ženklo įsipareigojimą kurti tvarų dizainą ir užtikrina, kad plastikai, esantys eksploatavimo pabaigos buitinėje elektronikoje, gautų antrą gyvenimą. Dabartinės šio įsipareigojimo didinimo iniciatyvos reiškia, kad maždaug 65 % didžiausio „Logitech“ portfelio pelių ir klaviatūrų yra tam tikro lygio PCR plastiko ir kad naujuose gaminiuose, kur įmanoma, bus naudojamas PCR plastikas. Visi „Logitech“ produktai, įskaitant „Lift“, yra sertifikuoti kaip neutralūs anglies požiūriu. Kai perkate „Logitech“ produktą, to produkto anglies pėdsakas sumažinamas iki nulio, nes remiama miškininkystė, atsinaujinantys energijos šaltiniai ir klimato įtakos turinčios bendruomenės, kurios mažina anglies dioksido kiekį. ​​

Kainos ir prieinamumas

„Lift Vertical Ergonomic Mouse“ nuo 2022 m. balandžio mėn. galima įsigyti svetainėje Logitech.com ir kituose pasaulinėse mažmeninės prekybos vietose. Rekomenduojama mažmeninė „Lift Vertical Ergonomic Mouse“ kaina yra €79,99. „Lift for Business“ taip pat bus galima įsigyti visame pasaulyje. Susisiekite su vietiniu perpardavėju arba apsilankykite Logitech.com/workdesk.

Apie „Logitech“

„Logitech“ padeda visiems žmonėms siekti savo aistrų projektuodama sprendimus, kad kiekvienas galėtų kurti, įgyvendinti savo tikslus ir džiaugtis pasiekimais. „Logitech“ kuria ir gamina produktus, kurie sujungia žmones per kompiuterius, žaidimus, vaizdo įrašus, srautinį siuntimą ir muziką. „Logitech“ prekės ženklai tai: „Logitech“,„Logitech G“, „ASTRO Gaming“, „Streamlabs“, „Blue Microphones“ ir „Ultimate Ears“. 1981 m. Lozanoje (Šveicarija) įkurta „Logitech International“ yra Šveicarijos akcinė bendrovė, įtraukta į SIX Šveicarijos biržą (LOGN) ir Nasdaq Global Select Market (LOGI). Informaciją apie „Logitech“ rasite adresu www.logitech.com, įmonės tinklaraštyje arba „Twitter“ tinkle @Logitech.

„Logitech“ ir kiti „Logitech“ ženklai yra „Logitech Europe S.A.“ ir (arba) jos filialų Jungtinėse Valstijose ir kitose šalyse prekių ženklai arba registruotieji prekių ženklai. Visi kiti prekių ženklai yra atitinkamų jų savininkų nuosavybė. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Logitech“ ir jos produktus, apsilankykite bendrovės svetainėje www.logitech.com.

 

Rate this item
(0 votes)

Related items