Print this page

Ukrainos gamintojas Smart Home Systems i3 Engineering žengia į Lietuvos rinką

By i3 Engineering Liepa 19, 2022 418
Smart home valdiklis Atom Series by i3 Engineering Smart home valdiklis Atom Series by i3 Engineering

Lvovas, UKRAINA – 18 liepos 2022 - Ukrainos išmaniojo namo laidinių sistemų kūrėjas ir gamintojas i3 Engineering įžengė į Lietuvos rinką. Pirmaisiais oficialiais atstovais regione tapo įmonės „Geras Elektrikas“ ir „Rass Security Systems“.

Įmonė „Geras Elektrikas“ įkurta 2016 m. ir siūlo namų automatizacijai palankiausius sprendimus, kurie į vieningą sistemą jungia apšvietimą, klimato kontrolę, prieigos kontrolę, multimediją, vaizdo stebėjimo sistemą, žaliuzių valdymą, laistymą, energijos sunaudojimą. „Geras Elektrikas“ komanda –  tai profesionalūs integrutoja, turintys daugiau nei 6 metų patirtį.

Komanda „Rass Security Systems“ dirba rinkoje jau daugiau nei 20 metų. Įmonė patenkina šiuolaikinius klientų poreikus ir siūlo platų aukštos kokybės apsaugos sistemų produktų asortimentą įvairiose kategorijose - įsibrovimų prevencijų sistemos, stebėjimo, prieigos kontrolės, namų užraktų ir išmaniojo namo sistemos.

„Tęsiame darbus ir didiname apimtis. Oficialiai startuojame Lietuvoje ir netrukus paskelbsime apie naujus sandorius Europos rinkoje. Bendradarbiavimo su mumis galimybėmis domisi daug montuotojų, kadangi sistemos diegimo ir nustatymų reguliavimo procesas yra labai paprastas ir gali būti naudojamas įvairiose srityse.

Be kitą ko, bendradarbiavimas platinimo sąlygomis numato techninę pagalbą ir pagalbą rinkodaros klausimais, mokymus, individualių sprendimų kūrimą“, – sako pardavimų direktorius Jurij Tsihil.

i3 Engineering prietaisus renkasi ne tik privačios nuosavybės sektorius, bet ir komercinės paskirties patalpos: viešbučiai, restoranai ir netgi šiltnamiai. Tarp įgyvendintų projektų: restoranų tinklai, naktiniai klubai, privatūs butai ir namai, ir netgi braškių ūkis.

i3 Engineering – Ukrainos išmaniojo namo sistemos ir automatizuotų įrenginių kūrėjas bei gamintojas, kurio produktų liniją sudaro 15 Atom serijos laidinių valdiklių. 2021 m. gavusi CE sertifikatą, kompanija daug dėmesio skyrė plėtrai Ukrainoje ir rinkose, kur naudojamas 50Hz 230V ir 60Hz 127V dažnių diapazonas. Prioritetai teikiami rinkoms, kuriose per artimiausius mėnesius atsiras Engineering įranga: Lenkija, Slovakija, Kazachstanas ir Sakartvelas.

Rate this item
(0 votes)