Print this page

Norite pasipuošti madingu ir patvariu išmaniuoju laikrodžiu? Patarimai, į ką atkreipti dėmesį

By Huawei Birželio 15, 2022 585

 

Išmaniųjų laikrodžių technologija nuėjo ilgą kelią nuo tada, kai prieš kelioliką metų jie pirmą kartą pasirodė ant mūsų riešų. Išmanieji laikrodžiai iš valandas ir nueitus žingsnius matuojančių prietaisų virto sumaniąsias technologijas ir stilių puikiai apjungiančiais įrenginiais. Todėl visi norime laikrodžio, kuris būtų prašmatnus ir puikiai atrodytų ant mūsų riešo.

Tačiau koks laikrodžio dirželis atrodo solidžiausiai? Kuris ciferblatas yra ne tik informatyvus, bet ir atrodo elegantiškai? Tai tik dalis klausimų, kurie rūpi kiekvienam vartotojui, todėl specialistė atsako į visiems kylančius rūpesčius.

„Kai prieš kelioliką metų buvo pradėta prekiauti pirmaisiais žingsniamačiais, masiškai pradėjome skaičiuoti nueitus žingsnius ir nuolat stengiamės pasiekti 10 tūkst. žingsnių ribą. Mūsų noras sekti kiekvieną žingsnį ir sudegintas kalorijas tik augo, o dėl išmaniųjų laikrodžių technologijos plėtros galime stebėti širdies ritmą, miego kokybę ir džiaugtis novatoriškais dizaino sprendimais.

Todėl bėgant metams norime ne tik modernaus, bet ir stilingo išmaniojo laikrodžio, kuris atliepia svarbiausius mūsų poreikius. Tokį prietaisą išsirinkti nėra paprasta, nebent iš anksto tam pasiruošite ir išsiaiškinsite svarbiausias prietaisų savybes“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

Ekspertė dalinasi reikšmingiausiais išmaniojo laikrodžio išvaizdos bruožais, kuriuos vertėtų įvertinti kiekvienam, svarstančiam įsigyti išmanųjį laikrodį:

Patvari medžiaga

Išmanieji laikrodžiai yra akiai patrauklūs ir praktiški, todėl juos mėgsta tiek stiliaus, tiek technologijų gerbėjai. Tačiau kokios jų savybės yra svarbiausios?

„Vienas pirmųjų klausimų į kuriuos turėtume atsakyti, renkantis išmanųjį laikrodį, yra prietaiso medžiaga. Išmaniųjų laikrodžių kūrėjai siūlo modelius, pagamintus iš aliuminio, plastiko ar tauriųjų metalų. Nuo prietaiso medžiagos priklauso ir išmaniojo laikrodžio patvarumas bei svoris.

Patys prabangiausi prietaisai yra pagaminti iš tauriųjų metalų, todėl yra atsparūs temperatūros svyravimams bei korozijai. Todėl jų savininkai yra užtikrinti, jog laikrodis net ir intensyvaus naudojimo laikotarpio nesusibraižys ir atrodys lyg naujas“, – teigia U. Eidžiūnaitė.

Elegantiškas ciferblatas

Renkantis išmanųjį laikrodį verta atkreipti dėmesį į jo ekraną ir palaikomų ciferblatų dizainą. Laikrodžio ciferblatas užtikrina patogų naudojimąsi ir leidžia jį derinti prie skirtingos nuotaikos ar progos.

„Šiandien vartotojams pasiekiamas platus ciferblatų pasirinkimas, todėl galite rinktis iš modernaus, klasikinio ar sportiško stiliaus ciferblatų. Tačiau modernūs išmanieji laikrodžiai, kaip ir naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch GT 3 Pro“, siūlo ne tik statišką, bet ir dienos metu besikeičiantį ekrano foną. Šio laikrodžio modelio ekrane pavaizduotos gėlės dienos eigoje pražysta tiesiai ant riešo, todėl kiekvienas vartotojas nustebinamas interaktyvia laikrodžio nešiojimo patirtimi“, – sako U. Eidžiūnaitė.

Kokybiškas dirželis

Norint, kad laikrodis patogiai priglustų prie riešo, o po ilgo nešiojimo nepavargtų ranka – reikia pasirūpinti stilingai atrodančiu ir patvariu laikrodžio dirželiu.

„Išmaniųjų laikrodžių dirželiai yra labai įvairūs, todėl mėgstamą ras net ir išrankiausi vartotojai. Laikrodžių kūrėjai siūlo dirželius pagamintus iš odos, titano, keramikos ar silikono, todėl renkantis dirželį verta įsivertinti savo nešiojimo poreikius ir lūkesčius. Jei planuojate su laikrodžiu treniruotis, verta svarstyti apie silikoninį dirželį, o jei su prietaisu dažniau lankysitės vakarėliuose, o ne sporto salėje – dirželį, pagamintą iš prabangių medžiagų, pavyzdžiui, titano. Kai jau išsirinksite sau patinkančią medžiagą, nepamirškite patikrinti, kaip laikrodžio apyrankė reaguoja į vandenį ar prakaitą. Būtina įsitikinti, kad net ir intensyviomis nešiojimo sąlygomis dirželis nevargina riešo“, – pataria U. Eidžiūnaitė.

Rate this item
(0 votes)

Related items